Wat gaan we onder de aandacht brengen?

Onze marketeers zijn gespecialiseerd in marketingcampagnes die met unieke concepten mooie resultaten binnenhalen. Performance marketing noemen we dat. Of het nu gaat om Google ads, TikTok ads of Linkedin ads!

Meten is weten
Meten is weten bij performance marketing. Performance marketing wordt namelijk gedreven door metrics zoals het aantal clicks, het aantal websitebezoekers of het aantal aankopen. Vandaar dat je ons nog al eens hoort praten over CPC, CPM of ROI.

Maar onze performance marketing gaat verder dan de kosten per klik, de kosten per duizend weergaven of de return on investment. Op welk moment van de dag klikken mensen? Met welk weer – regen of zonneschijn – doen je ads het beter? Dat zijn voor onze marketeers allemaal zaken om op in te spelen met performance marketing.

Performance? Op welk kanaal?
Dat is helemaal afhankelijk van jouw bedrijf, product of dienst. Voor elke klant stellen we een marketingplan en -strategie op, zodat de gekozen kanalen én metrics precies aansluiten bij jouw bedrijf.

Want waar het bij de een draait om aankopen in de webshop, zijn voor de ander waardevolle contacten (leads) van belang. Waar de één veel kan verdienen met klassieke facebook ads, heeft de ander TikTok ads nodig om een jong publiek aan te spreken. Niks is ons te gek, zolang het past bij jouw business plan.

Teksten zijn zo saai om te lezen, vandaar een korte opsomming:

  • We werken vanuit data & onderzoek
  • Geen verrassingen door full funnel datatracking
  • We optimaliseren onze campagnes voortdurend
  • Maandelijks klantoverleg: zodat ook jij weet wat er speelt

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met ons team helpen wij onze opdrachtgevers, vandaag, morgen en op de lange termijn

Melvin Woudenberg
MelvinBusiness Unit Manager Social Brothers
Toon alle inspiratie

Samen aan de slag met Digital marketing?

Neem contact met ons op, de koffie & thee staan klaar