Wat gaan we bouwen?*

*Bouwen is voor elk project net even anders, soms een website in WordPress, een headless webshop of een volledige Loyalty App. Onze developmentteams zijn gericht op het ontwikkelen van unieke digitale ervaringen die bijdragen aan het halen van resultaat.  Of het nu gaat om een website, webshop of app of webapp.

Development is bij ons niet het doel, maar een onderdeel binnen het gezamenlijke stappenplan. In samenspraak met onze opdrachtgevers stellen we een stapWat gaan we bouwen?*

*Bouwen is voor elk project net even anders, soms een website in WordPress, een headless webshop of een volledige Loyalty App. Onze developmentteams zijn gericht op het ontwikkelen van unieke digitale ervaringen die bijdragen aan het halen van resultaat.  Of het nu gaat om een website, webshop of app of webapp.penplan samen met als doel samen de beste resultaten te behalen. Of dat nu is met een nieuwe app of met een vernieuwing van een webshop.

Onze developmentactiviteiten zijn opgedeeld in een WordPress, React (Native) , PHP en C# teams. Binnen deze teams is het mogelijk om type projecten te ontwikkelen. Van marketing gerichte WordPress-websites tot aan volledig custom ontwikkelde apps inclusief augmented reality integratie.

Samengevat betekent dat:

  • Het begint altijd met een uitdaging, niet met development
  • Altijd een duidelijke stappenplan, die we samen doorlopen
  • Wij ontwikkelen websites binnen WordPress tot volledige headless webapplicaties
  • Marketing, design en development volledig geïntegreerd
  • We werken samen met onze opdrachtgevers, zodat ook jij weet wat er speelt

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp
Toon alle inspiratie

Meer weten over onze development activiteiten?

Daag ons uit en laten we sparren onder het genot van een kop koffie (of thee).