01 mei 2023

Social Brothers staat in de Emerce 100!

Patrick
✍️ Blog
6 min. leestijd

Afgelopen vrijdag is de Emerce 100 2023 bekendgemaakt. Wij zijn trots om te kunnen vertellen dat we voor het állereerst een positie in de lijst hebben weten te bemachtigen. In de categorie digital agency fullservice middelgroot pakken we met 4 sterren een mooie binnenkomer waar we trots op zijn. Daarvoor willen we onze klanten bedanken, maar vooral ook ons team dat dagelijks knallende digitale strategieën ontwikkelt, gave merken ontwerpt, websites ontwikkelt en campagnes optimaliseert!

Over de Emerce 100

Op 28 april 2023 verscheen de 18e editie van de Emerce 100, de jaarlijkse ranglijst van de beste e-business bedrijven in Nederland. Deze publicatie biedt waardevolle informatie over de prestaties van bedrijven in diverse categorieën, zoals e-commerce, marketing, media en software. Het onderzoek omvat een uitgebreide evaluatie van bedrijven op hun kennis en kunde, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. De lijst wordt samengesteld op basis van de beoordelingen van e-business bedrijven en marketeers en is een belangrijke erkenning!

Het onderzoek, dat ooit begon met 100 bedrijven, is inmiddels uitgegroeid tot een onderzoek onder bijna 950 bedrijven. Het wordt ondersteund door het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction en biedt stakeholders betrouwbare informatie bij het selecteren van bureaus in de online branche. Je kunt je voorstellen; best een eer om deel uit te maken van dit lijstje.

Missie

Social Brothers helpt organisaties met digitale uitdagingen en ambities te groeien. Sinds 2011 zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en ons team werkt samen om continu nieuwe ideeën te ontwikkelen en flexibel te zijn in onze aanpak.

We streven er altijd naar om een stap extra te zetten en plezier te hebben in ons werk. We nemen verantwoordelijkheid voor onze projecten en gaan uitdagingen niet uit de weg, maar omarmen ze juist!

PatrickContent Marketeer[email protected]

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

Marketing
Toon alle inspiratie