Wat gaan we mooi* maken?

*mooi is voor iedereen anders, het is een kwestie van een persoonlijke smaak/voorkeur. Daarom spreken wij niet over een mooi ontwerp maar over een slim ontwerp (UX)! Dat wil niet zeggen dat we geen mooi ontwerp geschikt voor de doelgroep en binnen de sector maken (UI)… maar dat wij ons eerst focussen op de gebruikerservaring en daarna op branding.

Een goed design komt niet uit de lucht vallen

Ons designteam bestaat uit UX-designers en UI-designers die samen hun expertise bundelen tijdens het ontwikkelen van een sterk gepositioneerd merk, een gave campagne (on- en offline) of bijvoorbeeld een conversie gedreven website.

Voor diverse vraagstukken hebben we een uniek stappenplan ontwikkeld die gericht is op: het toepassen van best-practice gebruikerservaringen, het toevoegen van merkbeleving en herkenning, onderzoek naar behoefte van de doelgroep én snel kunnen itereren. Wij kunnen jou helpen bij een bedrijfspositionering, huisstijlrealisatie tot aan een paper-protypingsessie en gebruikerstest. Ons designteam zorgt voor een ontwerp dat aansluit op jouw uitdaging. Uitdagingen zijn er in alle soorten en maten, onze stappenplan dus ook.

 

Wij designers  ❤️  van

  • Ontwerpen van een sterk merk. Hoe zorg je ervoor dat de missie van jouw merk in alles wat je doet wordt overgedragen? In een Corporate Identity leggen we vast wie je bent, waar je voor staat en waarom je bestaat. Voor jouw doelgroep maar ook de medewerkers.
  • Het implementeren en consistent doorvoeren van jouw huisstijl. Wij hebben de zaakjes op orde; van de RGB-kleur in jouw digitale nieuwsbrief tot en met een vectoren logo in CMYK op jouw visitekaartje. Ons team ondersteunt in de uitvoer van jouw communicatie.
  • …een digitoegankelijke wereld. Iedereen moet zonder beperking kunnen navigeren over het internet. Van jouw opa tot een visueel beperkte bezoeker: wij zorgen dat jouw website digitoegankelijk is.
  • De bezoeker, gebruiker of klant voorop, daarna de wensen van de opdrachtgever.

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Ik hou ervan om een project te starten door middel van een paper prototype-sessie. Je voelt direct het enthousiasme van alle betrokkenen, ze willen allemaal de beste gebruikerservaring creëren.

Lead Digital Design | Sjors van Elst
SjorsLead Digital Design
Toon alle inspiratie

Kennismaken met ons design team?

De koffie & thee staan klaar