23 jan 2024

Onze experts toetsen jouw groei op de Webwinkel Vakdagen 2024!

Patrick
✍️ Blog
9 min. leestijd

Dat Social Brothers op de Webwinkel Vakdagen staat wist je al. Nu ben je vast benieuwd wat je kunt doen bij onze stand? (Standnummer 99 trouwens). Ja, we geven een mooie presentatie en ja, je kunt kennismaken met het team.

Als exposant vertellen we je bij onze stand graag alles op het gebied van strategie, e-commerce, webontwikkeling en digital marketing. Onze experts sparren graag over jouw digitale doelen én hoe je deze kunt bereiken. Wil je zeker zijn van een gesprek? 

Maar Social Brothers zou Social Brothers niet zijn als het daarbij blijft! We lichten hieronder een tipje van de sluier. 👇

Toets je groei: 

Naast sparren met onze consultants en het pitchen van je ideeën kun je jouw marketing en platform laten ‘keuren’ op groei én daar natuurlijk heel veel tips uit halen. Kom je de keuring door? Dan heeft jouw platform z’n APK’tje weer gehad en ben je al lekker bezig! Zo niet, dan vertellen je graag op welke punten je nog groeipotentie laat liggen en hoe je dit aanpakt. Zo win je niet alleen persoonlijk advies in, maar weet je direct hoe je in de wedstrijd staat volgens onze experts.

Enthousiast geworden en je plekje vast claimen? Plan direct een afspraak in of neem contact op voor meer informatie. 

Praktische informatie: 

  • Datum: 23 & 24 januari 2024
  • Tijd: 10:00 tot 18:00 
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht

Let op! Ben je van plan de Webwinkel Vakdagen te bezoeken? Dan heb je een gratis ticket nodig. Claim je ticket via deze link!

De Webwinkel Vakdagen?

De Webwinkel Vakdagen zijn al meer dan 15 jaar dé place-to-be voor zowel doorgewinterde e-commerce goeroes als nieuwkomers die klaar zijn om te knallen. Of je nu een e-commerce expert bent op zoek naar vernieuwende inzichten, of dat je net je eerste stappen zet in deze digitale wereld – op de Webwinkel Vakdagen vind je alles wat je nodig hebt voor jouw online activiteiten.

Van slimme logistieke oplossingen tot handige betaalopties, en van scherpe marketingtools tot indrukwekkende verpakkingsideeën, deze beurs is jouw one-stop-shop voor alles op het gebied van digital commerce!

Kortom: als je als webshopondernemer niet stil wilt staan maar juist wilt blijven groeien in de e-commerce, of als je als professional op de hoogte wilt blijven van de meest recente trends, dan mag je dit event zeker niet missen!

Laat je inspireren!

Op de Webwinkel Vakdagen komen bekende en ervaren e-commerce experts samen om hun kennis en expertise te delen. Laat je inspireren door grote spelers in de markt zoals bol.com, PostNL, Loavies en nog veel meer!

Ongeacht het type webshop dat je beheert, biedt de Webwinkel Vakdagen kennis, ervaring en netwerkmogelijkheden die elke organisatie helpen groeien, zowel de webshop zelf als de ondernemer. Met ruim 14.000 bezoekers, 250 aanwezige exposanten en topsprekers uit binnen- en buitenland, belooft dit weer een top evenement te worden. 

Ben je van plan om langs te komen? Meld je dan gratis aan via deze link en breng een bezoek aan onze stand met nummer #99!

Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

Marketing
Toon alle inspiratie