Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf herkend wordt door de doelgroep?

… is een van de vele terechte vragen die je je moet afvragen bij het positioneren van jouw merk, jouw bedrijf! Door middel van een aantal werksessies brengen wij de merkwaarden van onze opdrachtgevers naar boven, met als doel om een merk te bouwen dat perfect aansluit.

Van een bedrijf een merk bouwen

Of het nu gaat om als bedrijf omzetdoelstellingen te kunnen halen, een betere relatie op te bouwen met je klanten of een duidelijkere boodschap over de bühne te brengen, merken zijn van belang voor onze opdrachtgevers.

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met het maken van gave, mooie, toffe, beeldbepalende merken. Soms gaat het over het samenstellen van een businessmodel, geregeld over de verschillende kernwaarden en vaak over het maken van een huisstijl.

Corporate identity is geen huisstijl

Alleen met een huisstijl (een logo, font en een mooi kleurtje) uit je niet wie je bent. Als jij impact wilt maken met jouw missie en visie heb je een corporate identity nodig. Je hebt een boodschap die je aan de man wil brengen. Dit moet uitgedragen worden door jouw medewerkers, in de social posts tot aan de bedankt-pagina op jouw website. Hoe je dit doet staat in jouw corporate identity. De huisstijl is onderdeel hiervan.

Marketing HubSpot page

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Ontdekking door werksessies

Door middel van een aantal werksessies brengen wij de merkwaarden van onze opdrachtgevers naar boven, met als doel om een merk te bouwen dat perfect aansluit op deze kernwaardes. Dit merk kan bestaan uit een volledige huisstijl, marketinguitingen of gewoon een lekker logo.

Dat doen we voor verschillende opdrachtgevers, van lokale kleine start-ups tot aan bedrijven die internationaal willen doorgroeien met een nieuwe boodschap.

Onder de aandacht brengen bij de doelgroepen

Als we de basis van het merk hebben ontwikkeld brengen we de opdrachtgever onder de aandacht bij de juist doelgroepen. Door middel van de realisatie van een website, verschillende digital marketing campagnes brengen we jouw merk onder de aandacht bij de juiste doelgroepen.

Klaar om samen te groeien?🤖

Samen aan de slag, wij hebben de volgende diensten in huis.

Wij ondersteunen jou met

  • Merken bouwen zit in ons hart sinds 2011
  • Van business model, positionering tot aan volledige huisstijl
  • A/B testen voor doelgroepaansluiting
  • Merk als basis voor verdere groei
  • Een vast brandingteam voor de uitvoer van drukwerk, social posts, website en communicatie

Meer weten? Neem contact met ons op