Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, SEO of gewoon goed gevonden worden in Google, Bing en de andere zoekmachines!

Ranking the stars…eh…pages

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met het goed vindbaar maken van websites en webshops. Ons doel: met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie bereiken binnen de zoekmachines. Waarom? Een goede vindbaarheid binnen de zoekmachines zorgt ervoor dat er een continue stroom kan ontstaan van relevante bezoekers en soms directe klanten.

Het algoritme van zoekmachines bepaalt welke pagina’s relevant zijn voor een zoekopdracht en geeft op basis van dit algoritme de juiste resultaten. Dit algoritme wordt continu geoptimaliseerd en de volgorde van zoekresultaten opnieuw bepaald, het is dus ook zaak om hier continu aandacht aan te geven. Bijvoorbeeld op basis van de inhoud van je website én de autoriteit, wij ondersteunen beide.

Met een zoekwoordonderzoek kunnen we duidelijk maken waar jouw klanten naar zoeken. En waar je dus op moet proberen te ranken. Met SEO copy writing en SEO optimalisaties zorgen we dat je hoger scoort op relevante termen. Met een backlinking strategie verhogen we vervolgens de autoriteit van je website.

Vaak vergeten, maar o zo belangrijk: technische SEO. Zo hangt de ranking in Google voor een groot deel af van websitesnelheid en mobielvriendelijkheid van je website. Ook een goede websitestructuur, correct gebruik van structured data en hreflang bepalen in hoeverre het algoritme van Google jouw website correct kan interpreteren. Goede SEO, begint dus al met goed development. Juist door de samenwerking tussen development en marketing kan Social Brothers je vanaf de basis helpen.

Wil je meer weten over SEO? Lees ons complete handboek voor SEO!

Onze zoekresultaten in de samenvatting

  • SEO is van essentieel belang voor het resultaat op langere termijn
  • Wij onderzoeken, optimaliseren en voeren alle onderdelen van SEO uit
  • SEO activiteiten zijn altijd datagedreven
  • Samen met onze opdrachtgevers

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met ons team helpen wij onze opdrachtgevers, vandaag, morgen en op de lange termijn

Melvin WoudenbergMarketing lead
Lees meer over ons team

En… aan de slag met SEO?

Daag ons uit en we denken graag met je mee onder het genot van een kop koffie (of thee)

Neem contact op