11 feb 2022

SPAR University maakt het leven makkelijker

Steven
✍️ Blog
8 min. leestijd

Disney World is, zoals je kan lezen in het vorige tech-blog, ontzettend goed bezig met innoveren door slimme gadgets te gebruiken om je leven makkelijker te maken. De ‘MagicBands’ die traceren en monitoren wat je in het park doet: waar je bent, wat je koopt en welke kamer je koffers heen moeten in het hotel. De problemen waren al opgelost voordat ze er waren. Nu dan, wat heeft dit in vredesnaam te maken met SPAR University? Het concept doet erg denken aan wat wij doen bij SPAR University! Hebben wij voor SPAR ook een magische armband die traceert waar en in welke winkels je bent? Nog niet. Wel maken wij voor heel veel mensen het leven makkelijker dankzij de door ons bedachte smart gadgets via de app.

Waar Disney de FastPasses heeft die ervoor zorgt dat je de rij van een attractie kan overslaan, hebben wij voor SPAR het Skippen bedacht. Skippen houdt in dat je de rij van de kassa overslaat door te betalen met Tikkie, je scant je producten in de SPAR app en slaat zo de rij over! Hierdoor heb je langer de tijd om van je pauze te genieten of je tijd gewoon beter besteden wanneer je college overslaat eh, bijwoont. SPAR heeft hier, net als Disney, voor gekozen om unieke data te verkrijgen. Op deze manier heeft SPAR namelijk persoonlijke aankoopdata en kan de app slimmere deals voor je maken. Plus het heeft een leuke extra: rewards! Bijvoorbeeld een gratis koffie of lunch die je kan verdienen. Je scant de QR code bij het Skip beeldscherm en zo zie je meteen of je bij je volgende bezoek iets hebt verdiend.
Ook op het gebied van milieu doet SPAR University, net als Disney, mee in de race. Waar Disney zijn best doet om duurzame verlichting te gebruiken en alternatieve brandstoffen gebruikt voor de attracties, denkt SPAR mee over de hoeveelheid voedsel die wordt weggegooid. (Want 13% van het eetbare voedsel per huishouden wordt weggegooid, dit komt in kilo’s neer op zo’n 700 miljoen in heel Nederland #funfact). In samenwerking met SPAR hebben wij de Zero Waste Bag bedacht voor SPAR University. Dit is een boodschappentas met voedsel die de houdbaarheidsdatum van die dag op de verpakking heeft staan. De tas is ter waarde van €10 aan boodschappen en wordt voor €3 verkocht. De Zero Waste Bag is nu te bestellen via onze app. Check it out als je de volgende keer in de buurt van SPAR University bent! Je zal er geen spijt van krijgen.
We zitten bij Social Brothers vol met goede ideeën. Uiteraard kunnen we moeilijk allemaal met een MagicBand gaan rondlopen alsof we in Disney World lopen, maar een applicatie kan al ontzettend veel. Bijvoorbeeld monitoren waar jouw klanten zich bevinden als ze niet bij jou in de winkel staan! Handig als je een nieuw filiaal wil openen bijvoorbeeld? Wat het ook is, het kan niet gek genoeg, wij denken mee! Iets waar wij bij Social Brothers erg goed in zijn, al zeggen we het zelf…

Neem gerust contact op met Niels de Leng, onze Business Developer om alle mogelijkheden te bespreken.

Samen met onze opdrachtgevers samen groeien is het mooiste wat er is.

Steven Founder
Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

InnovatieTech
Toon alle inspiratie