Conversie-optimalisatie (CRO)

Conversies zijn voor het succes van een campagne van essentieel belang. Daarom helpen we onze opdrachtgevers zo veel mogelijk conversies te halen.

Het maximale bereiken

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met het behalen van zoveel mogelijk conversies. Of het nu gaat om het optimaliseren van een webshop, het verbeteren van de customer journey op een website of het verhogen van de CTR binnen onze campagnes, conversie-optimalisatie is essentieel voor het succes van onze opdrachtgevers.

Analyse en data
Conversie rate optimalisatie (CRO) begint met een analyse van de huidige conversies op het platform. Welke conversiedoelen zijn er? Zijn het micro of macro conversies? Welke conversie is het belangrijkst? Staan de CTA voor de conversies op logische plekken? Wordt de klant op de juiste manier door de funnel geleid? Wat is de huidige conversieratio? Gebaseerd op deze data stellen we vervolgstappen samen.

Conversies finetunen
De conversiemogelijkheden op de website worden op basis van een aantal A/B tests getest, gefinetuned en  samengesteld. Deze A/B tests hebben als doel om te testen of de optimalisaties werken voordat ze worden doorgevoerd. Zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers converteren en de volledige marketingfunnel doorlopen. Dit proces vindt op maandelijkse basis plaats, waardoor we continu samen met onze opdrachtgevers kunnen groeien. En het is een proces zonder einde: want we kunnen altijd voor MEER gaan!

In de samenvatting;

  • Conversie rate optimalisatie (CRO) is voor het succes van onze campagnes essentieel
  • Altijd gebaseerd op data vanuit A/B tests
  • Een combinatie tussen marketeers, designers en developers maken onze optimalisaties resultaat gericht
  • Samen met onze opdrachtgevers hetzelfde doel

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met ons team helpen wij onze opdrachtgevers, vandaag, morgen en op de lange termijn

Melvin WoudenbergDigital marketing lead
Lees meer over ons team

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een bakkie pleur.

Neem contact op