Samen bouwen aan een e-commerce strategie

Een webshop starten is tegenwoordig vrij simpel, maar om echt door te groeien is een uitdaging. Om je webshop te laten groeien zijn strategie, design, marketing en development van belang. Ons team helpt je graag.

E-commerce is voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Of het nu gaat om het vervangen van een volledig offline business model of als toevoeging op de huidige kanalen, e-commerce is een essentieel onderdeel in de communicatie met klanten.

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met het halen van online ambities, door middel van de realisatie van e-commerce-omgevingen, data-gedreven campagnes en volledige procesimplementaties.

Voor sommige van onze opdrachtgevers ontwikkelen we een volledige e-commercestrategie, voor andere helpen we met de verdere doorontwikkeling van de webshop of optimaliseren we de maandelijkse marketingcampagnes.

Voor de realisatie van een nieuwe e-commercestrategie hebben wij in samenspraak met onze opdrachtgevers een stappenplan ontwikkeld, dat de kans op succes maximaal verhoogd. Dit stappenplan is volledig gericht op het gebruik van de beschikbare data binnen de markt, van CRO tot aan SEO-waardes van concurrenten.

Daarnaast kijken we niet alleen naar de voorkant van een e-commercestrategie, waardoor we ook denken over procesoptimalisaties, integraties met administratieoplossingen en marketingautomations.

Marketing HubSpot page

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Klaar om samen te groeien?🤖

Samen aan de slag, wij hebben de volgende diensten in huis.

Tijd voor een samenvatting

  • E-commerce van A-Z
  • Van strategie-ontwikkeling tot aan maandelijkse optimalisatie
  • Sinds 2011 actief binnen de e-commerce
  • Altijd datagedreven
  • Een vast e-commerceteam als partner

Meer weten? Neem contact met ons op