WordPress websites

WordPress websites. Natuurlijk wel zo makkelijk voor je webredacteur ;). Maar zijn ze niet te standaard? Nee, niet als je kiest voor onze custom WordPress websites!

Custom development

Onze WordPress websites zijn altijd volledig op maat gemaakt, waarbij performance, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en veiligheid voorop staan.

Binnen onze ontwikkelroadmap houden we vanaf het eerste moment rekening met de customer journey(s) van onze opdrachtgevers, waarbij er een synergie ontstaat tussen onze developers, marketeers en designers. De door ons ontwikkelde websites helpen onze opdrachtgevers met het behalen van digitale doelstellingen.

WordPress is een gebruiksvriendelijk en flexibel CMS waarin veel kan. Dat blijkt wel als je naar onze diverse custom designs kijkt ;). Het CMS is voortdurend in ontwikkeling en er zijn veel developers en webredacteuren die ermee kunnen werken. Dat is wel zo makkelijk voor jou! Daarbij is het CMS SEO-vriendelijk en makkelijk aan te vullen met plug-ins, zoals YOAST.

Korter! Okay een kleine opsomming:

  • Volledig op maat gemaakte WordPress websites
  • SEO, Core Web Vitals en Performance zitten in ons bloed
  • Integratie met de beste plugins
  • Schaalbaar voor elke doelstelling
  • Flexibel, goed vindbaar en makkelijk te gebruiken
  • Onze OWASP 10 tests zorgen voor de optimale veiligheid

Meer weten over onze WordPress dienstverlening? Kijk ook eens bij ons WordPress zusje, WPBrothers

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen hebben we voor Linteloo een geweldig nieuw platform ontwikkeld, een prachtige vertaling van het merk naar een digitaal kanaal

Steven Ammerlaan Adviseur
Toon alle inspiratie

Wil je meer weten over ons?

Of gewoon trek in een lekkere kop koffie?  Neem contact met ons op