Social advertising

LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok of Pinterest, welke kanaal zet jij in om de juiste doelgroep te bereiken?

We heten niet voor niks
Social Brothers

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met Social Media. Er is een hoop veranderd sinds 2011, maar de rol van Social Media voor onze opdrachtgevers is alleen maar groter geworden.Of je nu gaat voor B2B bij LinkedIn of Facebook of B2C op TikTok of Pinterest, wij zetten dé campagne voor je op. Altijd gericht op conversie, soms voor naamsbekendheid of het onder de aandacht te brengen van de juiste informatie bij de juiste doelgroep.

Je dienst of product kan nog zo fantastisch zijn, als je er geen aandacht voor weet te genereren blijf je met je voorraad zitten. Gelukkig kan Social Brothers je helpen met campagnes die aandacht trekken, spraakmakend zijn en vooral tot conversies leiden. We gaan voor een datagedreven aanpak waarbij we kijken wat jouw bedrijf nodig heeft: een grote online naamsbekendheid of juist meer verkoop of leads. En welk medium past daar het beste bij: van het professionele netwerk van LinkedIn tot het jonge TikTok, onze ads vind je overal!

Hoe maak je de beste ad? Door je koppie erbij te houden en ook na het inrichten te blijven optimaliseren. Door verder te gaan met ads die zichtbaar converteren. Door met A/B-testen te achterhalen hoe het nog beter kan en door alle nieuwe data voortdurend te interpreteren. Dát is waar de marketeers van Social Brothers sterk in zijn. 

Samenvatting, let’s go

  • Volledig full funnel social mediacampagnes
  • Datagedreven aanpak
  • A/B-test optimalisatie
  • Continue monitoring en optimalisatie

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met ons team helpen wij onze opdrachtgevers, vandaag, morgen en op de lange termijn

Melvin WoudenbergMarketing Lead
Lees meer over ons team

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een bakkie pleur.

Neem contact op