UX Design

UX Design draait om rekening houden met de gebruiker en streeft naar de ideale gebruikerservaring. Benieuwd hoe onze designers dat aanpakken?

Wat gaan we mooi* maken?

*En met mooi bedoelen we slim. We snappen dat je direct wilt beginnen. Maar ons advies is om eerst bewijs te verzamelen.

Custom design
Bij Social Brothers maken we een design op maat. Zodat de website van jouw bedrijf precies past bij jouw brand, jouw product of dienst en niet te vergeten bij jouw klanten. Daarvoor doen we onderzoek naar de beste online positionering voor jouw merk. We kunnen je helpen vanaf de eerste stappen, zoals het bepalen van je (nieuwe) huisstijl, tone of voice of  het ontwerp van je logo. Die basis nemen we ook mee in ons webdesign.

Next steps
Om tot het optimale design te komen, zetten we verschillende stappen. Zo beginnen we altijd met paper prototyping om snel een idee te krijgen van het te maken product. Daarbij stellen we ook persona’s en user stories op. Want inzicht in de gebruiker en wat hij met jouw product wil doen is onmisbaar voor UX Design. Vanuit die prototypes ontwikkelen we vervolgens de digitale wireframes. Deze dienen als het skelet van de websites en zijn de basis voor het UX en UI design

User Experience
UX Design is ons sterke punt. Onze UX designers staan klaar om met paper prototypes, wireframes en A/B-testen te zien wat het beste werkt voor de bezoekers van jouw website. Want daar draait het uiteindelijk om. Het eindresultaat is een website die niet alleen mooi is, maar ook doet wat ‘ie belooft: converteren!

In de samenvatting

  • Webdesign op maat gemaakt
  • Jouw klant centraal (UX)
  • Van paper prototype naar website
  • Testen van usability

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met onze opdrachtgevers samen groeien is het mooiste wat er is.

steven
StevenSocial Brothers
Wat wij voor jou kunnen doen

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een kop koffie (of thee).

Neem contact op