01 feb 2022

Signadens in een nieuw jas, klaar om internationaal te groeien

Steven
❤️ Project
9 min. leestijd

Het kwaliteitslabel Certified by Signadens is een nieuwe speler in de markt van de tandtechniek. De workflow die Signadens aanbiedt, vormt de schakel tussen tandtechnische bedrijven en tandarts. Signadens heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien met aangesloten tandtechnische bedrijven in Europa. Om deze ambitie kracht bij te zetten is er samen met Social Brothers een nieuwe positionering en huisstijl ontwikkeld. Daarnaast is er een HubSpot CRM geïmplementeerd voor het optimaliseren van de interne marketing en sales processen.

In deze case:

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures

Oplossing

Voor Signadens heeft Social Brothers een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Hierbij hebben wij de content van de website aan laten sluiten op de idealen van Sigadens. De nadruk ligt daarbij op de manier waarop Signadens tandtechnische laboratoria en tandartsen ondersteunt en ontzorgt met een gecertificeerde workflow. Deze workflow verhoogt de efficiëntie en het rendement. Signadens profileert zich als dé sparringpartner die via de workflow duidelijke stappenplannen aan kan leveren.

Design, development, meertalige copy en fotografie voor de website is vanuit Social Brothers geregeld. Zo zijn we voor Signadens de one-stop-shop geweest voor de volledige nieuwe website. Deze website is gebouwd met het oog op de toekomst. Het is namelijk een multisite waar ook de websites van de verschillende aangesloten tandtechnische bedrijven onder komen te vallen. Met de groei van Signadens zal dus ook de website groeien.

Samen met onze opdrachtgevers samen groeien is het mooiste wat er is.

Steven Founder

Resultaat

De vernieuwde website zorgt voor een groei in de beleving en waardering van de website door de aangesloten tandtechnische bedrijven, maar ook door de tandartsen die meer willen weten over de workflow. De HubSpot implementatie zorgt ervoor dat Signadens een volledig overzicht heeft van de aangesloten bedrijven, de bedrijven die interesse hebben in aansluiting en de interacties tussen Signadens en laboratoria.

Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

DevelopmentHuisstijl ontwikkelingMarketingSEASEOUX Design
Toon alle inspiratie