(Paper) prototyping

Natuurlijk wil je je website in een keer goed hebben. En juist daarom doen we aan paper prototyping. Want daarmee betrekken we je vanaf het begin bij het ontwerp.

Waarom is paper prototyping belangrijk…

Je wil direct beginnen… beter in één keer goed dan niet. We horen het maar al te vaak. Ons advies? Eerst bewijs verzamelen dan doorontwikkelen. Zo krijg je een beter product.

Samen aan de tekentafel
Met paper prototyping test je snel ideeën, die je ook direct kan verbeteren. We gaan letterlijk samen aan de tekentafel zitten om een eerste prototype van je website te maken. Met potlood en papier. Dat is lekker low key en kostenefficiënt. Zo kunnen we namelijk snel een concept maken én testen. En bovendien krijg je hierdoor al in een vroeg stadium een goed beeld van je website. Genoeg redenen dus om aan paper prototyping te doen

The next steps..
Zo’n paper prototype maken we op basis van buyer persona’s en user stories. Met andere woorden op basis van wie je klant is én wat hij met je website of app wil doen. Samen met het paper prototype wordt dit de input voor de sitemap en low and high fidelity wireframes. Dat is het digitale ontwerp dat in de laatste fase ook klikbaar is. Ook die leggen we aan jou én je doelgroep voor, zodat je ook bij het ontwerp van de digitale versie van je website betrokken blijft. Het wireframe wordt vervolgens weer gebruikt om een inschatting te maken van wat er nodig is voor het development.

In het kort

  • Direct testen van het ontwerp
  • Goed beeld van je website
  • Betrokken bij het proces
  • User Experience als basis

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Samen met onze opdrachtgevers samen groeien is het mooiste wat er is.

steven
Steven AmmerlaanSocial Brothers
Wat wij voor Social Brothers deden

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een bakkie pleur.

Neem contact op