Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Online Marketing

Sinds 2011, datagedreven marketing

Social Brothers gelooft in leads, conversies en datagedreven online marketing. Samen met ons team van specialisten ontwikkelingen wij op maat gemaakte online marketingcampagnes of maandelijkse groeiplannen. De basis ligt in een online strategie, continu testen en maandelijks optimaliseren.

Doorlinken vanuit de activiteiten naar de specifieke diensten

Team foto online marketing
Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met de volgende activiteiten:

SEA

SEA

Automation

Automation

Growth Hacking

Growthhacking

E-mail

Email

Strategie

Target

Data & Analyse

Schermafbeelding 2020-05-19 om 09.48.15

Social Campaigns

Social

SEO

SEO
Schermafbeelding 2020-05-20 om 11.42.15
Onze aanpak: Jouw digitaal bureau

Wij geloven in een aanpak waarbij jij ons team kan inzetten als bureau binnen jouw bedrijf. Wij willen fungeren als onderdeel van jouw organisatie om samen stappen te nemen. Dit betekent dat wij digitaal sparringspartner zijn en verder kijken dan resultaten en cijfers.

Korte lijntjes, persoonlijke aanpak en snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat wij samen met jouw (marketing)team online stappen gaan zetten.

Meer weten over de mogelijkheden voor een online marketing campagne of een vrijblijvende offerte aanvragen?    Neem contact op

52
Digital roadmap

Zonder een duidelijke doelstelling is online marketing niet mogelijk. Door onze digital roadmap leggen wij in overleg de basis voor online groei. Onze roadmap geeft een duidelijk beeld van welke stappen wij willen gaan zetten voor jouw bedrijf.

We groeien samen door de volgende stappen te zetten:

Stap 1: Creatieve sessie
Stap 2: Onderzoek
Stap 3: Eenmalige optimalisaties
Stap 4: Uitvoeren, testen & optimaliseren

Projecten waar we trots op zijn
Ons team

Melvin Woudenberg
Marketeer
Melvin@socialbrothers.nl

Lisanne Vroomen
Content creatie
Lisanne@socialbrothers.nl

Brian Winters
SEO
Brian@socialbrothers.nl

Steven Ammerlaan
Online strategie
Steven@socialbrothers.nl

Contact

Meer weten over onze diensten of vrijblijvend een offerte aanvragen?