Augmented & Virtual Reality (AR & VR)

AR & VR are here to stay. Wat begon als leuk hebbedingetje voor de echte computernerd is doorgegroeid naar een uniek onderdeel binnen onze activiteiten.

Welcome to our metaverse

Samen met ons team van AR & VR developers ontwikkelen wij unieke toepassingen binnen een customer journey, of het nu gaat om een Virtual Reality beleving voor het testen van nieuwe producten, het toevoegen van een AR laag aan printwerk of een unieke beleving tijdens een event.

E-learning een keer anders aanpakken en studenten meteen de praktijk laten beleven? Overleg op afstand waarbij je wel naar exact hetzelfde kijkt? Theater en film een andere beleving geven? Een gave marketingstunt? AR en VR hebben tal van toepassingen in zowel de B2B als de B2C-sector.

Binnen ons team is er een uitgebreide ervaring beschikbaar met de verschillende mogelijke toepassingen. Vanuit een design, marketing of technische oogpunt denken we dan ook graag met onze opdrachtgevers mee over de mogelijkheden van de inzet van AR & VR voor jouw onderneming.

We zijn bijzonder trots op de mogelijkheid van Remote Assistance die we voor Boskalis gecreëerd hebben. Hiermee kunnen de inspecteurs van Boskalis scheepsapparatuur op afstand inspecteren door middel van de hololens en een AR-representatie van het materieel. Deze case bewijst dat AR echt meer is dan een marketing gimmick. In de toekomst zullen steeds meer bedrijven kunnen profiteren van deze praktische AR-toepassingen. Wil jij bij de eersten zijn? Neem dan contact op met ons!

Waarom lezen? Hierbij een kleine samenvatting:

  • AR & VR is here to stay
  • Combinatie tussen online & offline ervaring
  • Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar de perfecte toepassing binnen de customer journey
  • AR & VR zijn dagelijks in ontwikkeling en geen ”speelgoed” meer
  • Perfecte integratie mogelijkheden met social media, websites en apps
  • Gericht op het bieden van een unieke ervaring

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp
Toon alle inspiratie

Augmented & Virtual Reality (AR & VR)

AR & VR are here to stay. Wat begon als leuk hebbedingetje voor de echte computernerd is doorgegroeid naar een uniek onderdeel binnen onze verschillende marketing activiteiten.