App development

Apps, het ideale middel om in dagelijks contact te komen en te blijven met je doelgroep, specifieke doelgroepen te bereiken of bepaalde activiteiten net even wat simpeler te maken. Vanaf het eerste idee tot de lancering kun je bij Social Brothers terecht.

‘App je hem al?

Sinds 2015 ontwikkelen wij apps voor Android, iOS en andere OS’en voor onze opdrachtgevers. Apps, die vaak een essentieel onderdeel zijn van de customer journey. Van gave loyalty apps voor studenten, het meten van mobiliteitsactiviteiten tot het geven van EHBO-advies.

Ons team van app-ontwikkelaars is volledig gericht op het ontwikkelen van de beste mobiele gebruikservaring, zowel bij een snelle check van je app als bij continu gebruik. Voor het succes van onze apps gebruiken we verschillende integraties, zoals pushberichten via Notificare, CMS’en en andere mogelijkheden.

Next steps
Kies je voor een app van Social Brothers, dan beginnen we met een werksessie. Daarin bespreken we de potentiële doelgroepen, de doelstellingen en de uitdaging. Op basis van user stories komen we vervolgens tot een lijst met functies. Van daaruit gaan we via paper prototyping en wireframes werken aan het UX Design.

Dan is het aan de developers ;). Afhankelijk van de eisen van de klant kiezen we een Framework, CMS en API. In sprints wordt de app ontwikkeld. Per sprint wordt er intern getest, maar ook de stakeholders krijgen de gelegenheid om de app te testen. Na 6 tot 12 weken kan de app gelanceerd worden. Met beheer zorgen we er vervolgens voor dat het platform betrouwbaar en veilig blijft functioneren.

Een kleine opsomming:

  • Specifiek voor de customer journey van onze opdrachtgevers
  • Volledig gericht op gebruiksvriendelijkheid
  • Schaalbaar voor elke doelstelling
  • Goed vindbaar binnen Play en App stores

Meer weten over het ontwikkelen van apps? Kijk ook eens bij ons appdevelopment zusje 2digits.nl

Samen met onze opdrachtgevers samen groeien is het mooiste wat er is.

steven
Steven AmmerlaanSteven
Wat wij voor jou kunnen doen
Marketing HubSpot page

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp
Toon alle inspiratie

Niet gevonden wat je zocht?

Dienst niet gevonden? Navigeer snel binnen Design naar: