Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Website development

Website developmentbureau

Sinds 2011 is Social Brothers gespecialiseerd in onder andere website development. Wij ontwikkelen op maat gemaakte websites voor onze opdrachtgevers. Samen met ons toegewijd team van designers, developers en marketeers ontwikkelen wij websites voor verschillende doelstellingen. Of het nu gaat om een kick-ass marketingmachine of het verschaffen van de juiste informatie op het juiste moment: ons team is gericht op het optimale resultaat.

20
Van strategie tot goed gevonden worden

Bij Social Brothers betekent website development het realiseren van complete websites. Dit proces begint met het bepalen van de doelstellingen van jouw bedrijf en het testen van verschillende ontwerpen die daarbij aansluiten. Bij het ontwikkelen houden we meteen rekening met de snelheid van de website en de veiligheid. Dat laatste doen we door security tests en security-by-design. We realiseren marketingintegraties, zorgen voor de SEO-optimalisatie en voorzien in het beste UX-design. Daarnaast coördineren we de content zoals afbeeldingen en tekst. Het resultaat is een datagedreven website die ready-to-go is.

Van A-Z, van Dutch Design tot Maritiem

Social Brothers heeft al meer dan honderd website ontwikkeld, van klein tot groot. Ons team zorgt voor op maat gemaakte websites die passen bij jouw bedrijf en de markt waarop je bedrijf actief is. We hebben gewerkt voor verschillende industrieën. Dit varieert van de overheid en de maritieme sector tot Dutch Design en Fintech. We werken voor Automotive-bedrijven en IT-bedrijven, maar we bouwen ook websites voor PropTech (vastgoedsector) en detacheringsbureaus. Wat je ook nodig hebt, Social Brothers onderzoekt wat er in jouw industrie speelt en welke website daar het beste bij past.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een website en onze dienstverlening of wil je een offerte aanvragen?    Neem contact op

 

Projecten waar we trots op zijn
Focus op een duidelijk proces

De basis voor het lanceren van een succesvolle website is in onze perceptie een duidelijk en overzichtelijk proces.

Stap 1: Strategie sessie
Stap 2: Data onderzoek
Stap 3: Design
Stap 4: Development
Stap 5: Content & SEO Optimalisatie
Stap 6: Testen & lanceren
Stap 7: Beheer & Support

Ons team

Yanick van Barneveld
Developer
Yanick@socialbrothers.nl

Sjors van Elst
UX Designer
Sjors@socialbrothers.nl

Pim Reijsersen
Developer
Pim@socialbrothers.nl

Stan van der Heijden
Developer
Stan@socialbrothers.nl

Sophie de Haan
Projectmanager
Sophie@socialbrothers.nl

Jasper Kersten
Projectmanager
Jasper@socialbrothers.nl

Dennis Betman
Developer
Dennis@socialbrothers.nl

Britt Agema
UX Designer
Britt@socialbrothers.nl

Contact

Meer weten over het ontwikkelen van websites, even sparren over een concept of een offerte aanvragen?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op.