Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Website Development

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, vormgeven en ontwikkelen van websites. Onze gespecialiseerde webdesigners zijn verantwoordelijk voor onder andere de websites van Linteloo, iTanks en GezondheidsBon. Ben jij nog tevreden als je kijkt naar de huidige website? Hoe zou het zijn als jouw bedrijfswebsite de doelgroep gegarandeerd aanspreekt en enthousiasmeert? Of het nu gaat om een online platform, portfolio of een informatieve website, wij maken het perfecte design.

Hoe gaat Social Brothers te werk?

In een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar alle wensen. Vervolgens kijken wij welke opties het beste bij jouw bedrijf, product of merk passen. Optie één is om de bestaande website te vernieuwen naar een moderne website met de juiste en gewenste vormgeving. Optie twee is het bouwen van een compleet nieuwe website gebaseerd op de wensen van de toekomst

Nadat duidelijk is om welke optie het gaat, gaan we aan de slag met het ‘inrichten’ van de website. Hierbij bepalen we welke content op de website komt te staan en ook waar deze geplaatst moet worden. Als dit duidelijk is gaan we aan de slag met het daadwerkelijke vormgeven van de website. Onze webdesigners bepalen dan met welk design de website het beste tot zijn recht komt en gaan hierover brainstormen. Van de ideeën die hieruit volgen, worden proef-designs en visuals gemaakt. Jij krijgt deze visuals te zien om te bepalen of de geplande werkzaamheden ook aan alle wensen voldoen. Wij beginnen pas aan het design, als u helemaal tevreden bent.

Uiteraard betrekken wij jou, als manager, persoonlijk bij het (ver)bouwen van de website. Je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en kan op ieder moment met ons in gesprek om alles door te nemen. Heb je tijdens het design-proces toch nog wat aanpassingen? Geen probleem, wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

website gezondheidsbon mobiel
zoekmachine optimalisatie seo ilustratie

Wat leveren de websites van Social Brothers op?

Onze websites zorgen er gegarandeerd voor dat jouw product, bedrijf of merk goed onder de aandacht van de doelgroep gebracht wordt. Alle voordelen op een rij:

  • Visueel sterke website
  • Hoog in Google dankzij SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Effectief aanspreken van de doelgroep
  • Altijd responsive (perfecte weergave op tablets en smartphones)
  • Effectieve onderscheiding van concurrent

Met wie hebben wij samengewerkt?

In de loop der tijd hebben we al met veel partijen samengewerkt. Van kleine websites tot hele specifieke en uitgebreide websites. Wij gaan graag de uitdaging aan. We hebben onder andere samengewerkt met:

website van fondo op laptop
website van linteloo op laptop

Top design

Linteloo heeft een groot scala aan top design meubels. Ze richten zich op persoon die houden van interieur, design en luxe. De website is bij uitstek het ideale middel om jouw imago over te brengen naar (nieuwe) klanten. Dit hebben we ook gedaan voor Linteloo. Met een strak design en prachtig beeldmateriaal is het een totaal plaatje.

knop neem contact met ons op oranje