Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Apps

Een ervaring blijft altijd beter hangen dan een passieve beleving. Apps zorgen voor een ervaring en nodigt de gebruiker uit om interactie te tonen met de app. Heb jij interesse in een app voor uw bedrijf? Of heb je ideeën voor een speciale app? Onze gespecialiseerde app-ontwikkelaars zijn in staat om al uw wensen om te zetten in een professionele app, geschikt voor zowel Android als iPhone.

Met de opkomst van tablets en de uitbreiding van smartphones, zijn apps niet meer weg te denken uit het huidige (bedrijfs)leven. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen en vormgeven van diverse soorten apps met verschillende doelstellingen. Wil je met jouw bedrijf opvallen tijdens een evenement? Schakel dan net als Pootentieel onze hulp in voor een passende ‘bezoekers’ app, met daarin alle informatie van uw evenement. Of wil je de interne communicatie verbeteren met een intranet app? De mogelijkheden zijn eindeloos, ontdek ze hiernaast.

Wij gaan maar al te graag aan de slag om samen jouw idee te realiseren!

Wij geven je alvast wat inspiratie!

Webshop-app

Jouw (bestaande) webshop als app-variant, zodat de bezoeker altijd en overal zijn favoriete product kan bestellen.

Evenementen-app

Speciaal voor bezoekers van jouw evenement. Geeft zowel vooraf als tijdens het evenement de juiste informatie en de mogelijkheid om tijdens het evenement te netwerken via de smartphone.

Web-apps

Jouw (bestaande) website als app, beschikbaar op iedere smartphone en tablet voor een optimale gebruikerservaring.

Intranet-app

Uw (bestaande) intranet omgezet naar een app, zodat medewerkers altijd en overal op de hoogte blijven van bedrijfsontwikkelingen en met elkaar kunnen communiceren.

Mobiele game

Jouw (bestaande) game als app ontwikkelen voor een extra hoge betrokkenheid van de doelgroep van het bedrijf. Denk aan een game om spelers te belonen met een stuk taart of korting op een product of dienst.

Ionic apps

Social Brothers werkt veel met Ionic. Dit is een framework waarmee je gemakkelijk hybrid apps kunt maken. Het grote voordeel van Ionic is dat dat de code maar 1 keer geschreven hoeft te worden en vervolgens naar verschillende platforms kan worden geëxporteerd zonder hier nog aanpassingen aan te hoeven doen. Dit scheelt veel tijd en geld, aangezien dit door 1 developer gedaan kan worden in plaats van meerdere.

Wat leveren onze apps op?

  • Verhoogde interesse van de doelgroep in product of dienst
  • Stijging naamsbekendheid én herkenning van het logo
  • 24/7 bereikbaar, zelfs wanneer consument offline is
  • Stijging klanttevredenheid
  • Verhoging onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent
  • Hoge betrokkenheid van de doelgroep
icoon bald papier met graife

Met wie hebben wij samengewerkt?

Zowel op Android en IOS hebben we samengewerkt met verschillende bedrijven. Door goed na te gaan wat de klant wilt is er een mooi volledig product ontstaan. De onderstaande partijen zijn apps met verschillende doeleinden en gebruikers.  We hebben onder andere samengewerkt met:

  • Klimbos
  • FNV
  • iTanks
  • Kampong Business Club

Netwerken is van essentieel belang!

Social Brothers heeft met iTanks al een langere tijd een intensieve relatie. iTanks is een netwerkorganisatie uit de Rotterdamse Haven en brengt innovatieve bedrijven met elkaar in contact. Door veel offline netwerkmogelijkheden te bieden was een app een mooi vervolg hierop. Met deze app kunnen mensen met elkaar netwerken online op elke locatie, op elk tijdstip.

app van campuslife op iphone
iphone met app itanks
knop neem contact met ons op oranje