Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

App development

App developmentbureau

Sinds 2011 is Social Brothers een App developmentbureau. Wij ontwikkelen apps voor Android, iOS en andere OS’en. Samen met ons toegewijd team van designers, developers en marketeers ontwikkelen wij applicaties voor verschillende doeleinden.

Of het nu gaat om een spelletje of een webshop: apps nemen een steeds grotere rol op zich in deze maatschappij. In onze mobile first samenleving is er dan ook steeds meer behoefte aan apps. Social Brothers ontwikkelt apps die passen bij jouw bedrijf en aansluiten bij jouw doelstellingen.

5
Meer dan 1 miljoen downloads

Social Brothers heeft al meer dan veertig apps ontwikkeld. Op deze manier helpen we de digitale dienstverlening van bedrijven een stap vooruit. We ontwikkelen onder andere apps voor retail, automotive, fintech en productie. Onze apps worden ontwikkeld gebaseerd op het React Native of Native framework, om zo de beste gebruikservaring te kunnen bieden.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een App of een vrijblijvende offerte?  Neem contact op

Projecten waar we trots op zijn
Focus op kwaliteit

Social Brothers gebruikt voor app development een stappenplan waarbij we focussen op kwaliteit. Hiervoor hanteren wij het volgende stappenplan:

Stap 1: Strategie sessie
Samen bespreken we de doelstelling, doelgroep en wensen en eisen. Samen met de opdrachtgever stellen planning op.

Stap 2: Design
We ontwerpen de app en leggen verschillende stijlen en ideeën voor, van paperprototype, wireframing en UX Design.

Stap 3: Development
Onze developers realiseren een gebruiksvriendelijke app die snel en veilig is. Volledig getest, opgedeeld in sprints

Stap 4: Testen en lancering
We testen de app uitgebreid alvorens we hem lanceren.

Stap 5: Optimalisatie
Daarna blijven we de resultaten analyseren om de app continu te blijven optimaliseren.

Ons team

Rob Ammerlaan
Projectmanager
Rob@socialbrothers.nl

Sjors van Elst
UX Designer
Sjors@socialbrothers.nl

Pim Reijersen
Developer
Pim@socialbrothers.nl

Yanick van Barneveld
Developer
Yanick@socialbrothers.nl

Contact

Meer weten over het ontwikkelen van apps, even sparren over een concept of een offerte aanvragen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.