Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Virtual Reality

Boeken en films zorgden er al voor dat je een stukje van een andere wereld mee kon krijgen. Vandaag de dag is het de innovatieve virtual reality bril Oculus Rift die de grenzen verlegt en de standaard bepaalt. Waar de eerste omgevingen voornamelijk achtbaanritjes waren die mensen als Matthijs van Nieuwkerk (DWDD) lieten wankelen, worden nu complete werelden gebouwd waar de gebruiker in rond kan lopen. Dit zijn natuurlijk leuke ontwikkelingen, maar wat kan ondernemend Nederland ermee? Wij nemen je mee naar Boskalis, het gebruik van de nieuwste technologie en nodigen je uit om de mogelijkheden met ons te ontdekken.

Case: Boskalis

De eerste reactie is: ‘Wauw, wat is dit?!’

Want hoe handig is het als stuurlui van grote schepen zelf hun werkplek kunnen inrichten? En dan niet vanuit een werktekening, maar met virtual reality. Zo kan een nieuwe werkomgeving vanuit de stoel worden ervaren en wordt alle functionaliteit handig geplaatst. Binnen handbereik, maar zonder belemmering van het zichtveld. Staat een joystick of scherm toch op een onhandige plaats? Dan schuif je ‘m gewoon ergens anders heen. Zo kan een werkplek efficiënter en sneller worden ingericht. Wij hebben met ontzettend veel plezier aan deze innovatie gewerkt. We delen het resultaat graag met je. Bekijk de video!

Case: Linteloo

Een nieuw interieur uitzoeken vraagt veel ruimtelijk inzicht en inbeeldingsvermogen. En zelfs dan is het lastig om aanpassingen in en om het huis ‘voor je te zien’. 

Linteloo, internationale leverancier van Dutch Design meubelen, loopt hier regelmatig tegenaan. Het verkoopt immers een stuk makkelijker, als klanten de mogelijkheden echt ervaren. De ideale oplossing: Virtual Reality.

Wij hebben een interactief huis met tuin gesimuleerd naar ontwerp van Linteloo. Desgewenst kan praktische informatie van meubels worden opgevraagd en weg worden ‘geswiped’. Ook is het mogelijk om de stof van een object aan te passen. Hiermee kunnen veranderingen in reliëf, kleurtoon en materiaal direct zichtbaar worden gemaakt. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kan iedereen, met behulp van Virtual Reality, zien wat de meubels van Linteloo aan een interieur kunnen toevoegen.

3d omgving virtual reality
persoon met vr bril

Virtual Reality voor ondernemend Nederland

Werelden gaan letterlijk open en Social Brothers is pionier voor klanten als Boskalis en Linteloo. Niet alleen marketing en klantbeleving staan hierin centraal, maar juist ook de functionele toepassing van Virtual Reality waarmee kosten bespaard worden en waarmee grote efficiëntieslagen worden gemaakt. Wij ontdekken graag industrieën waarin wij deze toepassingen kunnen gebruiken en denken graag met je mee over de innovatie voor ondernemend Nederland op het gebied van VR. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van virtual reality voor jouw organisatie?

knop neem contact met ons op oranje