20 jan 2023

De nieuwe website van The Meatlovers – gericht op conversie én performance

Patrick
❤️ Project
10 min. leestijd

The Meatlovers is de online vleesspecialist. Met een breed assortiment vanuit de hele wereld levert The Meatlovers vlees van de hoogste kwaliteit in Nederland en België direct aan de consument. Dit vlees is 100% vers en wordt gekoeld voor je thuisbezorgd. Hun doelgroep bestaat uit vleesliefhebbers en ze willen deze doelgroep graag thuis een restaurantervaring bezorgen met hun kwaliteitsvlees. Social Brothers heeft de website van The Meatlovers volledig vernieuwd, gericht op conversie, performance en automatisering. 

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
The Meatlovers receptenpagina

Een totaalaanpak

Oplossing

Om deze problemen aan te pakken zijn we op verschillende vlakken aan het werk gegaan. De WooCommerce omgeving is verbeterd en door middel van datatracking hebben we de conversie-optimalisatie van de webshop ingezet. Om het werk van de medewerkers van The Meatlovers te vergemakkelijken hebben we HubSpot en Middle Ware geïmplementeerd. Procesoptimalisatie en het bijhouden van data van de klanten is daardoor vereenvoudigd.

Verder zijn we ook aan de slag gegaan met marketing. Vanuit een zoekwoordonderzoek hebben we advies gegeven op het gebied van SEO. Verder hebben we ook de technische SEO verbeterd. Deze combinatie zorgt ervoor dat de website van The Meatlovers nu beter vindbaar is. Ook halen we extra klanten binnen voor de digitale slager met een datagedreven social mediacampagne.

Facts & figures

  • Organische groei van 153%
  • Met 53 zoektermen een eerste hit op Google
  • Conversiepercentage van 1,92%
  • ROI oplopend tot 8 bij de SEA-campagnes en CTR van 11%
The Meatlovers receptenpagina

Resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Social Brothers en The Meatlovers is een snelle website die meer conversies oplevert en die beter vindbaar is. Dat betekent meer groei voor het online slagersbedrijf. Daarnaast is het bestelproces door de koppelingen met HubSpot en Middle Ware volledig geautomatiseerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar kan de klant ook waardevolle inzichten opleveren. 

Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geinspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

ContentHubSpotMarketingOnline MarketingSEASEOStrategy
Toon alle inspiratie