24 jun 2022

Een volledige rebranding én een nieuwe positionering voor Be IT. Zo deden we dat.

Patrick
❤️ Project
9 min. leestijd

Be IT is de detacheringsorganisatie voor gemotiveerde, talentvolle Azure en Microsoft 365 professionals. Ervaren specialisten die dagelijks zorgen voor advies, ontwerp en beheer van de infrastructuren van hun opdrachtgevers. Met een frisse blik op jouw IT en focus op het heden en de toekomst. Met een nieuwe WordPress website kan Be IT de verbinding tussen mens en IT nog beter maken.

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
Web pagina Be IT

Korte lijntjes

Oplossing

Met korte lijntjes tussen ons designteam en de huisstijlontwerper van Be IT zijn we aan de slag gegaan. Van de sfeer van Be IT als werkgever hebben we een visuele vertaalslag gemaakt naar de website. Belangrijk hiervoor was zorgen van eenheid in de stijl op basis van de styleguide van Be IT én het zetten van de kaders: wat kan er wel en niet gerealiseerd worden. Zo hebben we in korte tijd een website met een open en frisse look neer kunnen zetten, perfect passend bij Be IT.

Facts & figures

  • Vier maanden tussen data-onderzoek en livegang,
  • Ook voor zusterbedrijf SCALE IT verzorgen we de online marketing,
  • Een maand na livegang wisten kandidaten en klanten Be IT al online te vinden.
Homepage Be IT

Het resultaat

Het resultaat van de samenwerking tussen Social Brothers en Be IT is een frisse, duidelijk gepositioneerde website die beter converteert én die beter vindbaar is. Dat betekent meer groei voor het detacheringsbureau.

Wil je jouw bedrijf ook laten groeien? Onze marketeers en designers zijn gespecialiseerd in marketingcampagnes die met unieke concepten mooie resultaten binnenhalen. Performance marketing noemen we dat. Of het nu gaat om harde marketing op basis van Google ads, TikTok ads of LinkedIn ads of een volledige rebranding en herpositionering! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder over onze digital marketing diensten of neem contact met ons op!

Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geinspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

BrandingHuisstijl ontwikkelingMarketingSEASEOStrategy
Toon alle inspiratie