25 apr 2022

LCR: Laat jouw stem horen

Steven
❤️ Project
10 min. leestijd

Landelijke cliëntenraad (LCR) vertegenwoordigt mensen die een uitkering, pensioen of (financiële) ondersteuning krijgen van de overheid. De LCR zorgt ervoor dat de stem van deze groep gehoord wordt als er een wet veranderd wordt of regels aangepast worden. Om de LCR te helpen om te streven naar bestaanszekerheid voor iedereen, hebben we twee volledig nieuwe websites voor ze ontwikkeld. 

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures
Geweldige performance

Twee volledig nieuwe websites ontwikkeld

Oplossing

Om aan al deze eisen tegemoet te komen hebben we twee custom made digitoegankelijke headless platformen in React JS ontwikkeld. De website Landelijke Cliëntenraad biedt statische informatie over de LCR, zoals informatie over belangrijke thema’s. 

Daarnaast is er het platform HetGaatOverMij. Via dit platform zoekt de LCR via verschillende campagnes het contact met de doelgroep. Hier heeft iedereen de gelegenheid om zijn stem te laten horen over bijvoorbeeld de bijzondere bijstand of de WIA.

Beide platformen zijn makkelijk te beheren en schaalbaar. Ze kunnen eenvoudig uitgebreid worden met extra thema’s of campagnes. Zo kan de LCR altijd inspelen op de actualiteit en aansluiten bij wat er speelt bij de doelgroep. 

Facts & figures

  • Geweldige performance
  • Veel content om te managen
  • Focus op hoge digitoegankelijkheid 
3000 gebruikers per kwartaal
Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geïnspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

DevelopmentOnline MarketingSEASEOStrategyUX Design
Toon alle inspiratie