23 nov 2022

Verloning.nl: van 25.000 gebruikers naar 50.000 in een jaar!

Patrick
❤️ Project
9 min. leestijd

In 1 jaar tijd groeien van 25.000 actieve gebruikers naar ruim 50.000? Door middel van Google Ads & Social media campagnes heeft Social Brothers Verloning.nl hier bij geholpen!

Verloning.nl is een in 2012 opgericht platform ‘om de groeiende groep modern werkenden tegemoet te komen’. Gebruikers kunnen via het platform werken voor verschillende opdrachtgevers zonder vast contract, maar hebben wel de voordelen van een vast contract. Zo hoef je als gebruiker niet meer na te denken over belasting, administratie of een KvK- of btw-nummer. Je vult je uurtarief en andere voorwaarden – zoals pensioen – in en Verloning.nl regelt de rest!

In deze case

  • Uitdaging
  • Oplossing
  • Facts & figures

Personalisatie en optimalisatie

Oplossing

De oplossing is een stevige Google Ads en social media campagne! We hebben ervoor gezorgd dat er genoeg betrouwbare data teruggestuurd werd naar Google Ads waardoor het algoritme zijn werk kon doen en de juiste personen kon bereiken. 

Dit was alleen mogelijk in combinatie met uitgebreide conversietracking en het in kaart brengen van de hele marketing funnel. Daarom heeft Social Brothers samen met het developmentteam van Verloning.nl de datatracking geoptimaliseerd vanuit alle mogelijke kanalen. Om onze campagne nog beter aan te laten sluiten op de zoekintentie van de bezoeker is er een dynamic landingpage gebouwd in Unbounce. Deze pagina laat de zoekintentie per gebruiker zien en creëert daarmee een naadloze zoekervaring.

Facts & figures

  • 1.490.976 vertoningen 
  • 153.702 klikken
  • CPC van €0,96
  • CTR van 10,31%
  • conversiepercentage 5,19%
Verloning homepage

Resultaat

Social Brothers heeft bij Verloning.nl door middel van het volledig doormeten van de funnel optimaal gebruik kunnen maken van de datagedreven strategie van Google Ads. Dat betekent: dat met verbeterde conversies en brede zoekwoorden Verloning.nl in 1 jaar tijd met 100% is gegroeid van 25.000 naar 50.00 actieve gebruikers! We verwachten daarnaast op basis van verschillende analyses en de huidige data verwachten binnen 3 jaar een ROI van 5 á 6 te kunnen behalen. 

Wil je jouw bedrijf ook laten groeien? Onze marketeers zijn gespecialiseerd in marketingcampagnes die met unieke concepten mooie resultaten binnenhalen. Performance marketing noemen we dat. Of het nu gaat om Google ads, TikTok ads of LinkedIn ads! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder over onze digital marketing diensten.

Steven Founder[email protected]06-20413957
Ik doe aanWhatsApp

Geinspireerd? De volgende onderwerpen zijn aanbod gekomen

Online MarketingSEAStrategy
Toon alle inspiratie