Samen van jouw bedrijf een merk maken

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf een herkend wordt door de doelgroep, hoe zorg je ervoor dat mensen denken aan jouw bedrijf op het moment dat ze jouw nodig hebben.

Samen aan de slag om een merk te bouwen,

Of het nu gaat om als bedrijf omzet doelstellingen te kunnen halen, een betere relatie op te bouwen met je klanten of een duidelijkere boodschap over de bühne te brengen, merken zijn van belang voor onze opdrachtgevers.

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met het maken van gave, mooie, toffe, beeldbepalende merken. Soms gaat het over het samenstellen van een businessmodel, geregeld over de verschillende kernwaarden en vaak over het maken van een huisstijl.

Door middel van een aantal werksessies brengen wij de merkwaarden van onze opdrachtgevers naar boven, met als doel om een merk te bouwen wat perfect aansluit op deze kernwaardes. Dit merk kan bestaan uit een volledige huisstijl, marketing uitingen of gewoon een lekker logo.

Dat doen we voor verschillende opdrachtgevers, van lokale kleine start-ups tot aan bedrijven die internationaal willen doorgroeien met een nieuwe boodschap.

Tijd voor een samenvatting;

  • Merken bouwen zit in ons hart sinds 2011,
  • Van Business model, positionering tot aan volledige huisstijl,
  • Merk als basis voor verdere groei,
  • Een vast branding-team als partner,

 

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Ik wilde van mijn bedrijf een merk maken. De corporate identity-sessie legde een basis aan wat later de wel bekende SPAR university is geworden.

StevenSocial Brothers
Wat wij voor Social Brothers deden

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een bakkie pleur.

Neem contact op