Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Hoe gebruik je de Snapchat Camera op Zoom? Wij leggen het uit

Het zijn heftig tijden en ik hoop dat iedereen veilig is. Tijd voor een lach, het is vandaag weer vrijdag en er ligt weer een thuiswerkweek achter ons. Iedereen is actief op Slack, Hangouts, Microsoft Teams of Zoom. Bijna dagelijks krijg ik de vraag, wat werkt volgens jou het beste? Zoom!

Waarom? Naast alle serieuze features die er te vinden zijn op Zoom.com (breakoutrooms, recordings, webinars, beste audio-ervaring etc etc) heeft Zoom ook de mogelijkheid om de absolute baas te zijn tijdens je vrijmibo. Namelijk een Snapchat filter integratie, waardoor je de grappige / stomme Snapchat filters direct in je zoom kan gebruiken. Hoe tof is dat? 

Wil je weten hoe? Bekijk even de handleiding: 

Stap 1: Download https://snapcamera.snapchat.com/
Stap 2: Installeer Snapcamera op je pc / mac en geef toestemming voor de microfoon en speakers van je pc.
Stap 3: Start en open zoom en start een sessie. Gebruik de camera nog niet.
Stap 4: Bij de knop videocamera, staat een pijltje naar beneden, select a Camera – Selecteer Snap Camera.
Stap 5: BOOM, het werkt! Enjoy en zorg voor die lach 🙂

Tip, als de camera niet in 1 keer zichtbaar is in Zoom, Start Zoom even opnieuw op.

Steven Ammerlaan

Steven Ammerlaan

Innovatie Consultant & Eigenaar | Steven@socialbrothers.nl | 06-204 13 957
Steven Ammerlaan