Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Search Engine Optimization

Wie zijn Social Brothers?

Social Brothers is gestart in 2011. We zijn gespecialiseerd in website development en online marketing en zetten in op de hoogst mogelijke SEO-score. Dit realiseren we door een goede samenwerking tussen developers, marketeers en SEO-specialisten. Zo krijg je de beste ranking voor je bedrijf. Dat betekent meer traffic, meer leads en meer conversies. Samen laten we jouw bedrijf online groeien.

29
A/B test
SEO-specialisten

Social Brothers heeft SEO-specialisten in huis die de positie van je bedrijfswebsite in de organische zoekresultaten verhogen. We verzorgen je technische SEO, optimaliseren de on-page SEO en adviseren over de website-content. Ook SEO Copywriting is mogelijk.

Samen ontwikkelen we een SEO-strategie passend bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Zo krijgt jouw organisatie de beste kans om online te groeien en meer targets te halen. Omdat SEO betrekking heeft op de lange termijn, ben je verzekerd van een goede ROI.

Waarom SEO?

SEO-optimalisatie betekent niet alleen een goede positie in de zoekmachineresultaten, maar heeft veel meer voordelen voor jouw bedrijf:

-Gebruiksvriendelijke website
-Meer traffic en leads
-Meer autoriteit en betrouwbaarheid

Lees hier meer over SEO en waarom het belangrijk is.

Meer weten over onze diensten? Of een offerte aanvragen?     Neem contact op

Stappenplan van Social Brothers

Voor het beste SEO-resultaat gaan we als volgt te werk:

Stap 1: Strategie sessie
Samen bespreken we de SEO-strategie en de langetermijnvisie voor online groei voor jouw bedrijf.

Stap 2: Onderzoek
We doen zoekwoordonderzoek en analyseren je huidige website om te zien waar kansen liggen voor jouw bedrijf

Stap 3: SEO optimalisatie
Op basis van stap 1 en 2 verbeteren we de technische SEO, off-page SEO en on-page SEO.

Stap 4: SEO groeien
We analyseren de data en doen waar nodig aanpassingen.

Voor wie?

Social Brothers is er voor elk bedrijf dat zijn ranking in de zoekmachines wil verbeteren, van B2B- tot B2C-sector. Als we een nieuwe site ontwikkelen, realiseren we natuurlijk de best mogelijk SEO-ervaring, maar we kunnen ook de bestaande website van je bedrijf optimaliseren. We hebben ervaring met websitemigratie, internationale SEO en lokale SEO. Wat je SEO-vraag ook is, Social Brothers staat voor je klaar.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Contact

Meer weten over onze Search Engine Optimization diensten??
Neem eens vrijblijvend contact met ons op.