Samen bouwen aan een E-Commerce strategie

Een webshop starten is tegenwoordig vrij simpel, maar om echt door te groeien is een uitdaging. Om je webshop te laten groeien zijn strategie, design, marketing en development van belang, ons team helpt je graag.

Een webshop lanceren is maar het begin,

E-Commerce is voor veel bedrijven niet meer weg te denken, of het nu gaat om het vervangen van een volledig offline business model of als toevoeging op de huidige kanalen, E-commerce is een essentieel onderdeel in de communicatie met klanten.

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers met de realisatie van e-commerce omgevingen, data-gedreven campagnes en volledig proces implementaties. Voor sommige van onze opdrachtgevers ontwikkelen we een volledige e-commerce strategie, voor andere helpen we met de verdere doorontwikkeling van de webshop of optimaliseren we de maandelijkse marketing campagnes.

Voor de realisatie van een nieuwe e-commerce strategie hebben wij in samenspraak met onze opdrachtgevers een stappenplan ontwikkeld, welke de kans op succes maximaal verhoogd. Dit stappenplan is volledig gericht op het gebruik van de beschikbare data binnen de markt, van CRO tot aan SEO waardes van concurrenten.

Daarnaast kijken we niet alleen naar de voorkant van een E-Commerce strategie, waardoor me denken over procesoptimalisaties, integraties met administratieoplossingen en marketing automations.

Tijd voor een samenvatting;

  • E-commerce van A-Z,
  • Van strategie ontwikkeling tot aan maandelijkse optimalisatie,
  • Sinds 2011 actief binnen de E-Commerce,
  • Altijd data gedreven,
  • Een vast E-Commerce team als partner,

 

Kennismaken met Niels de Leng, Business developer

Plan direct een afspraakNeem contact op
Ik doe aanWhatsApp

Ik wilde van mijn bedrijf een merk maken. De corporate identity-sessie legde een basis aan wat later de wel bekende SPAR university is geworden.

StevenSocial Brothers
Wat wij voor Social Brothers deden

En… heb je al een project in gedachten?

Daag ons uit en laten wij ff vrij sparren onder het genot van een bakkie pleur.

Neem contact op