Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Even voorstellen: Timo Betman, stagiair projectmanagement

geschreven door Timo Betman op 28 jul. 2020

Timo Betman is 21 en studeert bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht. Hij is nu bezig met zijn scriptie en zijn afstudeerstage. Hij woont in Driebergen bij zijn ouders. Hij houdt van sporten, zoals kickboksen en fitness, maar ook van gamen.

Hoe ben je bij SB terecht gekomen?

Ik heb eerder stage gelopen bij Lukkien, een mediaproductiehuis met alle disciplines onder één dak. Daar deed ik projectmanagement AR en VR. Voor mijn afstudeerstage ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik zowel dat IT-gedeelte als het projectmanagement verder kan ontwikkelen. Zo heb ik Social Brothers gevonden. Nadat we contact hadden, ging het snel. Het klikte meteen met Luuk en later ook met Rob. Pas later kwam ik erachter dat mijn neef Dennis Betman hier ook werkt. 

Wat ga je doen bij SB?

Ik ga mijn scriptie schrijven en kom hier mijn afstudeerstage doen. Ik ga daarvoor aan de slag met diverse projecten. Ik ga dan bijvoorbeeld zorgen voor de planning en er rekening mee houden dat onze planning zo goed mogelijk aansluit bij de planning van de klant. Het is een beetje puzzelen. Natuurlijk regel ik ook het klantcontact.

Welke talenten kom je brengen bij SB?

Allereerst creatief denken en in oplossingen denken. Ik zeg nooit ‘Het kan niet’ of ‘Het lukt niet’. Ik geloof altijd dat we er komen. Verder ben ik sociaal en makkelijk om mee te praten. Dat is ook wel belangrijk als projectmanager, want je bent de contactpersoon voor de klant. Het is altijd prettiger om te communiceren met iemand waarmee je op een lijn ligt. 

Wat hoop je hier te leren?

Ik hoop te leren hoe ik ‘de complete projectmanager’ kan zijn. Hoe zorg ik voor het beste klantcontact, hoe houd ik het overzicht, hoe houd ik de klant goed op de hoogte? Hoe communiceer ik op de juiste manier en hoe vind ik zoveel mogelijk oplossingen?

Waar kunnen klanten je voor wakker bellen?

Klanten kunnen we wakker bellen voor nieuwe projecten. Virtual reality vind ik het leukste, omdat je dan een volledig nieuwe wereld creëert, een wereld die nog niet bestaat. Daar mogen ze ‘s nachts zeker voor wakker bellen. Maar in principe vind ik elk project leuk.

Wat moeten we verder nog van je weten?

Ik ben recht voor zijn raap. Als ik iets vind, dan hoor je het ook wel snel. Dat wil niet zeggen dat ik onvriendelijk ben, maar wel eerlijk.

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8