Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

HubSpot Services en Implementatie

Wat is HubSpot?

HubSpot is een marketing automation tool. HubSpot biedt alle software die de commerciële afdeling van jouw bedrijf nodig heeft. De automation tool beschikt namelijk over een CRM, een CMS, een marketing hub, een sales hub en een service hub.

Deze tools helpen jouw organisatie met het uitvoeren van de marketingstrategie, bijvoorbeeld via het automatiseren van je e-mailmarketing. Met HubSpot bied je de beste customer journey voor je potentiële klanten en kwalitatieve leads.

Social Brothers is HubSpot partner. Wij kunnen je helpen met het implementeren en optimaal gebruiken van de tools van HubSpot. Samen halen we het maximale uit je marketing!

computer met logo hubspot
HubSpot API koppeling
Wat is de kracht van HubSpot?

De kracht van HubSpot ligt op twee plekken: inbound marketing en meetbaarheid.

Marketing, sales en service staan in het HubSpot CRM niet los, maar zijn aan elkaar gekoppeld. Dat is logisch, omdat je een klant pas echt tevreden kan maken als je weet wat je collega’s van marketing en sales al met hem besproken hebben. Dit is de gedachte achter de inbound methode van HubSpot. Met de tools van HubSpot heb je al deze gegevens bij elkaar.

De grote kracht van HubSpot is de meetbaarheid van alle stappen in de customer journey. HubSpot maakt het proces van marketing, sales en service volledig meetbaar en geeft waar mogelijk de optie tot automatisering. Zo heb je toegang tot een ongekend rijke bron van kennis.

Wie is Social Brothers?

Sinds 2011 helpen wij onze opdrachtgevers digitaal groeien, zowel bij het ontwikkelen van op maat gemaakte websites en marketing- campagnes als bij het ontwikkelen van digitale producten.

In een marketingwereld waarin vrijwel alles een digitaal randje krijgt, waarin personalization, A/B-test en automation woorden zijn die voor elke marketeer of salesmanager dagelijkse kost beginnen te worden, is het van belang om te kiezen voor een CRM of marketing automation tool passend bij jou en jouw bedrijf.

Wij zijn partner van HubSpot om een aantal redenen:

  • Samen klein beginnen en doorgroeien
  • Groei door middel van inbound marketing
  • Personalisatie en automatiseren lopen hand in hand
  • Gebruiksgemak voor de marketeer
  • Geen dagelijkse developers nodig
  • Marketing, sales en service volledig meetbaar
3
Marketing
Marketing Hub

Meer verkeer naar je website en meer conversies. Dat kan met de Marketing Hub van HubSpot. Maak landingspagina’s, automatiseer je marketingproces en analyseer je data makkelijk en snel.

Sales
Sales Hub

Met de Sales Hub van HubSpot krijg je sneller inzicht in je prospects. Automatiseer taken zoals het versturen van persoonlijke e-mails en zorg voor een goede verbinding met je leads. Zo krijg je sneller meer deals.

Service
Service Hub

Met de Service Hub maak je contact met je klanten. Ga hun verwachtingen te boven en maak ze echt blij. Tevreden klanten leiden immers naar meer tevreden klanten.

Meer weten over de mogelijkheden van Hubspot voor uw bedrijf?   Maak een afspraak

Voor wie?

HubSpot is het perfecte CRM voor bedrijven waar klanten of opdrachtgevers van belang zijn.

icoon2-01
Business to Business

Wij snappen de B2B-sector. Met gemiddeld 5 tot 8 contactpunten en 6 tot 9 maanden doorlooptijd is er weinig tot geen overzicht over de commerciële activiteiten. Qua tijd is er een gat tussen marketing, sales en service. Het HubSpot CRM is hier ideaal voor, omdat je wel alle gegevens van de drie afdelingen bij elkaar hebt.

icoon2-02
Business to Consumer

In de B2C-sector moet je snel schakelen en heb je persoonlijk contact op grote schaal. Meestal is er een combinatie tussen webshops en offline resultaten. HubSpot kan geïntegreerd worden met WooCommerce, Shopify en Magento. Zo houd je het overzicht over je bezoekers, bestellingen en producten.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn
HubSpot koppelen

Wij hebben uitgebreide ervaring met het koppelen van HubSpot met de volgende pakketten:

– Web-applicaties
– WooCommerce webshops
– WordPress website
– Shopify webshops
Exact Online
– AFAS
– Mobiele Apps

en andere op maat gemaakte oplossingen. Lees hier meer over onze HubSpot API-koppelingen.

Inbound marketing, attract, engage, delight
Wat is inbound marketing?

Inbound marketing is zaken doen op een hulpvaardige manier, waarbij het oplossen van het probleem van de klant centraal staat. Zo krijg je tevreden klanten en die zorgen via reviews en (digitale) mond-tot-mondreclame voor meer interesse in jouw bedrijf of organisatie. De inbound methode kan daarom niet weergegeven worden via een klassieke marketingfunnel, maar wel via een flywheel of vliegwiel. Door op de juiste manier klanten met je te verbinden en ze blij te maken met je producten, diensten en services, trek je meer klanten aan. Belangrijk voor deze marketingstrategie is een goede samenwerking tussen marketing, sales en service. En juist dat maakt HubSpot mogelijk!

Contact

Meer weten over onze mogelijkheden voor HubSpot implementatie en services? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Steven Ammerlaan
06 204 13 957
Steven@socialbrothers.nl

New call-to-action