Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Hoe veilig is jouw bedrijfsnetwerk?

Veilig online werken. Wie is er niet mee bezig. Vooral nu ransomware (gijzelsoftware) enorm in opspraak is. Neem nou de recente wereldwijde aanval die een deel van de Rotterdamse haven trof. In het geval van ransomware wordt een systeem net zo lang plat gelegd, tot er betaalt wordt. Voor bedrijven is het van groot belang om gevoelige informatie (van klanten) en data te beveiligen. En daarom helpen we je graag op weg met deze praktische tips.

Backups maken!

Iedereen die een goede backup heeft, hoeft niet te betalen voor ransomware. Dus zorg voor een waterdichte backup op een plek die losstaat van het bedrijfsnetwerk. Ook handig: test je backup regelmatig en zorg dat er altijd iemand is, die backups goed kan terugzetten.

Updaten & vergrendelen

Zorg dat alle bedrijfscomputers geupdate zijn. Veel ransomware en andere virussen springen in het ‘lek’ van verouderde systemen, dus ontneem cybercriminelen deze kans. Zorg daarnaast voor sterke wachtwoorden. Idealiter laat je dit door een externe wachtwoorden generator regelen.

Fouten zijn mensenwerk

Computers maken geen fouten, mensen wel. Daarom is het van groot belang om al het personeel goed te instrueren en op te hoogte te houden van virussen die in de omloop zijn. Leer personeel veilig werken, test ze en maak ze bewust van de gevaren van cybercrime.

Houd privé en werk gescheiden!

Het is niet de bedoeling dat bedrijfsgegevens openbaar worden gemaakt en het is voor werknemers ook fijn dat ze zeker weten dat hun privacy wordt gewaarborgd op mobiele apparaten van de zaak. Zorg daarom voor goede mobile device management tools waarbij een toestel bij diefstal of verlies op afstand gewist kan worden en werk en privé gescheiden blijven.

Firewall

Werk met een firewall. Zo houd je de meeste aanvallen van hackers, computervirussen, spyware en ransomware buiten de deur. Zorg er daarbij voor dat de firewall optimaal is ingesteld. Soms is het zelfs handig om de firewall instellingen per werknemer in te stellen.

veilig
Kortom

Een goede beveiliging is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Zorg dat je goed bent ingelicht en bespaar niet op goede tools. En hoewel wij geen cybercrimefighters zijn, kunnen wij je voorzien van raad & daad voor de beveiliging van jouw organisatie. Zo kunnen bedrijven gebruik maken van onze zelf ontwikkelde wachtwoordenportal. Deze tool genereert zeer sterke wachtwoorden. Deze wachtwoorden portal is op zijn beurt ook weer beveiligd met een uniek wachtwoord voor iedere werknemer plus een authenticatie via een ander toestel (tablet of smartphone).

Daarbij zijn alle websites die wij opleveren voorzien van alle veiligheidseisen van WordPress. We zorgen voor automatische updates en houden toezicht op de geïntegreerde partijen die uw klantgegevens beheren.

Wil je meer weten over de wachtwoordenportal of andere security oplossingen? Neem gerust contact met ons op!

Nadia Khaleghi

Nadia Khaleghi

Storyteller
Als storyteller laat ik letters leven en maak ik woorden sprekend.
Nadia Khaleghi
Nadia Khaleghi

Laatste berichten doorNadia Khaleghi (Bekijk Alle)