Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Social Brothers wint pitch voor EHBO-app Nederlandse Rode Kruis

geschreven door Steven Ammerlaan op 11 aug. 2020

Innovatief development-agency Social Brothers heeft de tender gewonnen voor de doorontwikkeling van de EHBO-app van het Rode Kruis. Social Brothers zal de app vernieuwen en het gebruiksgemak vergroten.

De EHBO-app van het Rode Kruis bevat informatie over hoe te handelen in meer dan tachtig veelvoorkomende EHBO-situaties. De app legt eenvoudig uit wat je moet doen bij bijvoorbeeld brandwonden, kneuzingen en bewusteloosheid. In noodsituaties zijn er ook gesproken instructies beschikbaar. 

Social Brothers gaat de app zowel qua techniek als usability verbeteren. Daarnaast gaat Social Brothers in de komende periode nieuwe functies toevoegen, waaronder een Inbox-integratie door middel van Notificare. Zowel door de technische verbetering als de nieuwe functies zal het gebruiksgemak van de app verbeterd worden en kan er beter en sneller gehandeld worden bij EHBO-situaties.

Steven Ammerlaan (CEO): “Wij zijn trots op het feit dat een geweldig instituut als het Nederlandse Rode Kruis kiest voor Social Brothers. Dat we dan ook nog mogen helpen om kennis over EHBO te vergroten maakt het een supergaaf project.” 

Social Brothers
Social Brothers is gevestigd in Rotterdam en Utrecht. De designers en developers van Social Brothers bouwen sinds 2011 websites en apps voor diverse opdrachtgevers, van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven. 

Rode Kruis
Het Nederlandse Rode Kruis is een vereniging die bestaat uit ongeveer 14.000 vrijwilligers. Ruim 400 beroepskrachten ondersteunen de activiteiten van al deze vrijwilligers om zoveel mogelijk mensen in nood te helpen. 

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8