Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Social Brothers en Spar voeren ‘kassaloos’ betalen verder door

geschreven door Steven Ammerlaan op 12 okt. 2020

Development Agency Social Brothers heeft een app ontwikkeld waardoor klanten van Spar niet langer in de rij hoeven te staan om af te rekenen. Producten worden gescand met de app en achteraf afgerekend via een Tikkie. Hierdoor kan Spar ook bij drukte een snelle service bieden.

De app draagt de naam ‘Skippen’ en is twee jaar geleden ontwikkeld door Social Brothers als een functie binnen de Spar University app. Inmiddels is de app meer dan 50.000 keer gedownload. Sinds kort wordt dit systeem ook als proof of concept gebruikt in twee filialen van Spar City in Utrecht. De bedoeling van Spar is om het kassaloos betalen daarna landelijk uit te rollen.

De app zorgt ervoor dat het aantal mensen dat tegelijkertijd kan afrekenen niet gerelateerd is aan het aantal kassa’s. Dit was natuurlijk al handig bij de Grab & Go formule van Spar University. Door het verder uit te rollen naar Spar City kunnen rijen voorkomen worden en kan Spar voldoen aan het nieuwe normaal.

Spar is de eerste winkelketen in Nederland waar kassaloos betaald kan worden. De app is gekoppeld aan Centric, het kassasysteem van Spar. Hierdoor houdt Spar het overzicht over de financiën. Maar de koppeling zorgt er ook voor dat de app altijd de actuele prijzen en promoties toont.

Social Brothers

Social Brothers is een innovatief development-agency gevestigd in Rotterdam en Utrecht. De designers en developers van Social Brothers bouwen sinds 2011 websites en apps voor diverse opdrachtgevers, van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven.

Spar University

SPAR University is de studentensupermarkt van Nederland met elf vestigingen op verschillende campussen. De nadruk ligt op gezonde kant-en-klare producten die je kan kopen zonder in de rij te hoeven staan. Dit is de Grab & Go formule van Spar University.

Lisanne Vroomen

Lisanne Vroomen

Lisanne is tekstschrijver bij Social Brothers.

Inspiratie nodig bij een project?

Neem contact op via Whatsapp

info@socialbrothers.nl

030 737 09 02

Utrecht, Europalaan 100
Rotterdam, Klinknagelstraat 8