Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Het Social Brothers design-team!

In deze blog staat ons Social Brothers ‘design team’ centraal. Want de projecten waar we aan gewerkt hebben zouden zonder dit team niet zo’n succes zijn. Dit Team bestaat uit: De sensei Sjors en zijn Young apprentices Mike, Friso, Bob, Wesley en Kenneth.

Start van de week

Iedere maandag starten zij met de wekelijkse Design meeting. Tijdens deze meeting wordt er een planning voor de week gemaakt, waarbij onderling de taken worden verdeeld. Ieder lid van het Design team kan aangeven wat hij graag aan welk project zou wil doen.

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en kwaliteiten, zo is Kenneth de Photoshop fanaat, Mike de Interface specialist, Bob de illustrator illusionist, Friso het creatief meesterbrein, Wesley de Indesign master en Sjors de mensenmens die graag met de klanten contact heeft. Mede hierdoor hebben zij de skills om van iets kleins iets groots te maken.

Projecten

Een van onze mooiste projecten is de Bier Butler app. Dit is een app die speciaal voor jouw favoriete gerecht een lekker glas bier selecteert. Maak van jezelf een echte bier kenner!

Sjors: “In onze ogen zijn de nieuwste projecten ook meteen de leukste. Nieuwe uitdagingen triggeren ons om altijd iets unieks neer te zetten voor de klant. Om dit goed te laten verlopen werken we met meerdere mensen aan één project, waarbij afhankelijk van de klant  3 ontwerpen worden gepresenteerd aan de klant. Uit die ontwerpen kan de klant aangeven waar zijn voorkeur naar uitgaat. Binnen het design team ontstaat er dan een interne wedstrijd, namelijk wiens design wordt gekozen door de klant. Intern noemen we dit de ‘design rel’.

Tijdens de projecten wordt er intensief gesproken met de klant om te tot het beste resultaat te komen. De klant komt namelijk regelmatig langs, er wordt intensief gemaild of gebeld maar ook zoeken wij de klant op om alles op elkaar af te stemmen.

Wij denken altijd mee met de klant en doen een voorstel dat in onze optiek het meest winstgevend is. Moet er bijvoorbeeld eerst een desktop- of juist een mobiele versie verschijnen. Wij handelen altijd oplossingsgericht, dus ook wanneer de klant een andere mening heeft over een bepaald ontwerp. De wensen en behoeften van de klant staan centraal en wij vormen dat naar een design met het beste resultaat.”

Welke technieken worden gebruikt

Niet alleen zijn de nieuwe projecten iets om naar uit te kijken, maar ook de nieuwste technieken die we gebruiken voor het designen van de websites. Zo gebruiken we de nieuwste online technieken die aangenaam zijn voor ons als Designers, maar ook voor de klant. Deze technieken helpen bij web/app design, content realisatie & design in combinatie met marketing uiting en mailchimp design.

Samenwerken

Bij Design draait het om gevoel en teambuilding en staan 3 punten centraal, namelijk: samenwerking, vertrouwen en kennis. Samenwerken doen we niet alleen tijdens het werken, maar ook gedurende de vrijdagmiddag borrel of tijdens een spelletje beerpong.

Wil jij graag met ons Design team samenwerken of sparren? Neem dan contact op met info@socialbrothers.nl en wie weet kan ons team jou helpen!