Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Wet DBA? Peanuts!

ZP2DAY is gespecialiseerd in flexibele én vaste arbeidsovereenkomsten voor werkgevers, werknemers en intermediairs. ZP2DAY beschikt over door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Hierdoor wordt het inhuren van ZZP’ers via ZP2DAY een risicovrij traject.

De uitdaging

Vanaf 1 januari 2018 zal de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) worden ingevoerd. Dit houdt in dat zowel de opdrachtnemers als de opdrachtgevers verantwoordelijk zijn voor de arbeidsrelatie die zij met elkaar aangaan. Dit betekent dat er kritisch moet worden gekeken naar deze relatie. Wanneer er toch sprake is van een arbeidsrelatie is de opdrachtgever de aan te spreken partij. Dit zorgt voor veel onzekerheden voor de opdrachtgever. ZP2DAY heeft ons gevraagd om de tool zo te automatiseren dat er niet veel werk meer bij komt kijken in de toekomst.

zp2day
zp2day
De oplossing

Social Brothers is ingeschakeld om een tool te maken voor ZP2DAY waar de door belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst automatisch in is verwerkt. Dit zorgt voor minder onzekerheid bij de opdrachtgever en de opdrachtnemer.

Het enige wat de opdrachtgever hoeft te doen is het doorgeven van de gegevens van de opdrachtnemer en het contract wordt automatisch opgesteld n.a.v. de eisen van de belastingdienst. Wanneer er veranderingen moeten plaatsvinden zorgt ZP2DAY ervoor dat deze veranderingen meteen worden doorgevoerd waardoor de bedrijven hier geen werk aan hebben.

Het resultaat

Wij hebben een mooie tool weten te maken voor ZP2DAY waardoor de onzekerheid over de wet DBA bij de opdrachtgevers zal afnemen. Wij denken dat dit de ideale oplossing is voor de opdrachtgevers om veel te werken met ZZP’ers. ZP2DAY zorgt voor dus voor de administratie en neemt ook nog is uw risico’s af. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het resultaat.

ZP2day

Ben jij op zoek naar technische toevoegingen die jouw website gebruiksvriendelijk maken, zonder beheersgemak te verliezen? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Neem vrij blijvend contact met ons op.