Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Tennis TOKO

Naast het feit dat het team van Social Brothers uit een aantal sporters bestaat, zien wij ons werk ook als topsport. Het de een-twee met een webshop met lokale service was snel gemaakt. Het in 2015 opgerichte Tennis TOKO is een webshop met lokale service in de regio Utrecht (van Maarssen tot De Ronde Venen).

Webshop

Een nieuwe webshop verdient alle functionaliteit die anno 2016 van een webshop wordt gevraagd. Tennistoko.nl heeft een overzichtelijke weergave van het aanbod: rackets, ballen, tassen en accessoires. De bezoeker kan door middel van zoekcriteria snel vinden waar hij naar zoekt en dankzij een uitgebreide wiki-pagina weet de beginnende tennisser ook direct wat hij nodig heeft. Binnen een paar klikken is uitgebreide informatie over het product te vinden en is het product te bestellen. Om de lokale service extra aan te bieden is ook de mogelijkheid om met een van de medewerkers te chatten toegevoegd.

website tennis toko op macbook
voorbeelden social media tennis toko

Social media

Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van Facebook om te adverteren en doelgroepen te segmenteren is een strategie ontwikkeld die direct uitgevoerd kon worden. Insteek van Tennis TOKO op Facebook is om enerzijds aanbiedingen te delen en anderzijds de sfeer van gesponsorde tennistoernooien weer te geven. Naar aanleiding van seizoen en evenementen wordt op Facebook gecommuniceerd om de tennisfanaat te kunnen helpen met alle tennisbenodigdheden.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief maakt uit van de online marketing die Social Brothers voor Tennis TOKO verzorgt. Elke maand stelt Social Brothers de nieuwsbrief op die direct naar de fanatieke regionale tennisser wordt verstuurd. Hierin zijn de laatste aanbiedingen te vinden en wordt een overzicht gegeven van het laatste nieuws en social media updates.

tennis toko website bezoeken bestellen