Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

De Grab & Go Studentenformule van Nederland

SPAR University is de Grab & Go Studentenformule van Nederland. Ze zijn er voor iedereen op studieterreinen, van studenten tot medewerkers. Spar University is anders dan de andere supermarkten, ze hebben lef en zijn snel en gezond. Volgens hen vraagt het studentenleven om duurzaam en gezond eten.

De uitdaging

Maandag 10 april zijn de deuren van de SPAR University geopend op de Radboud Universiteit in Nijmegen. SPAR University wil anders zijn dan de meeste supermarkten en wil hierin opvallen. Er moest een nieuwe hippe huisstijl komen die op zou vallen en zou aansluiten op de wens van de studenten. Dit moest gebeuren door scherpe slogans, opvallende foto’s en gewaagde Social Media posts. Daarnaast moest er een betere verbinding komen tussen online en offline.

spar university prins pils
De oplossing

Social Brothers is ingeschakeld om een nieuwe hippe huisstijl te creëren en daarbij te zorgen voor een betere verbinding tussen online en offline. De nieuwe site is live en de app is binnenkort te vinden in de app store. SPAR University droomt er van om als eerste in Nederland een kassaloze supermarkt te zijn en om een goede verbinding te hebben tussen online en offline.

SPAR University verkoopt geen sigaretten en alcohol op verzoek van de Radboud Universiteit. Dit past ook bij de visie van SPAR University, waar er steeds meer nadruk wordt gelegd op gezondheid en verspilling. Deze Thema’s zijn al langer leidend binnen de succesvolle formule van SPAR University.

Het resultaat

Social Brothers heeft een mooie en nieuwe huisstijl gecreëerd voor SPAR University, waar graag het randje wordt opgezocht met gewaagde uitspraken en posts. Simpel en snel shoppen op de campus is nu mogelijk en het kassaloze concept is toegepast; de Grab & Go-studentenformule.

Daarnaast helpt Social Brothers met innovatief denken en doen. Op 11 en 18 mei waren wij te vinden bij de SPAR University vestigingen in Amsterdam en Nijmegen met de Oculus Rift. Hier hebben wij in het teken van de Good shape weken gesport doormiddel van Virtual Reality. Er konden sporten worden gedaan als basketbal en skiën, wat je niet elke dag ziet in een supermarkt.

spar university virtual reality

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!