Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Persoonlijke promoties en profielen inzichtelijk via Insightly

Industrielinqs is een verzameling van platforms waar verschillende artikelen op worden geplaatst. Deze platforms zijn: Petrochem, gericht op de Nederlandse en Vlaamse chemie- en olieindustrie; Imaintain.info, gericht op onderhoud- en assetmanagement; Duurzaam Geproduceerd, dat zich richt op duurzaamheid in de industrie en het Watervisie Platform dat zich focust op informatievoorziening rondom industriewater.

De uitdaging

Op Industrielinqs worden alle digitale artikelen en evenementen verzameld. Het gaat hierbij om nieuws, blogs, opinie, achtergronden, evenementen en whitepapers. De artikelen zijn zichtbaar voor abonnees van het desbetreffende platform. Maar hoe maak je al die artikelen overzichtelijk en toegankelijk en hoe zorg je ervoor dat alle abonnees de rechten krijgen die bij hun lidmaatschap horen? Er is immers enorm veel content beschikbaar en het is niet de bedoeling dat de lezer of producent van de content verdwaald in de website.

logo industrielinqs
website industrielinqs
De oplossing

Het lijkt lastig: al die informatie categoriseren, zorgen dat nieuwe content bij de goede categorie terecht komt én dat alles verzamelen op Industrielinqs. Maar wij gaan geen uitdaging uit de weg, dus staken wij de creatieve en technische koppen bij elkaar. Wij hebben de losse platformsites en hoofdsite van Industrielinqs opnieuw gebouwd. Hierin hebben wij een API-koppeling geschreven, waarbij een artikel bij het plaatsen op Industrielinqs ook automatisch verschijnt op de desbetreffende sub-site. Vanuit commercieel oogpunt is er nog een andere API-koppeling geplaatst met Google Dubbleclick For Publishers, zodat er ook advertentiemogelijkheden zijn.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid toegevoegd om inschrijvingen voor evenementen te stroomlijnen. Na hun iDeal betaling, krijgen gebruikers een bevestiging van de inschrijving voor een evenement. Via speciale VIP code’s is het mogelijk om kortingen te verrekenen. Handig voor marketingdoeleinden! Deze informatie wordt via een koppeling gesynchroniseerd tussen het platform, CRM en het nieuwsbrievenbestand van Industrielinqs. dankzij het Cloud CRM systeem Insightly is altijd bekend op welke nieuwsbrieven, evenementen en abonnementen een persoon aanspraak kan maken.

Het resultaat

Dankzij onze API-koppeling is het beheer van de content nu gecentraliseerd. In plaats van een bericht eerst op de platformwebsite te zetten en dan op de hoofdsite, is het nu mogelijk om via de hoofdsite berichten op alle gewensten platformsites te plaatsen. Op de hoofdsite staat een handig overzicht van alle gepubliceerde artikelen. Afhankelijk van het abonnement van de lezer, worden de geopende artikelen zichtbaar gemaakt. Ook kunnen er via Insightly kortingen worden verrekend op bepaalde abonnementhouders. De hoofdsite Industrielinqs en de subsites zijn nu aantrekkelijker vormgegeven, overzichtelijker en beter te onderhouden.

laptopscherm
Heb jij een digitaal systeem of website die hoognodig gereorganiseerd moet worden? Wij bieden creatieve, duurzame en simpele oplossingen voor iedere uitdaging. Neem vrijblijvend contact met ons en ervaar de mogelijkheden!