Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Minimalistisch, maar persoonlijk

De Wereld van Personeel biedt trainingen en programma’s op het gebied van personeelszaken. De vormgeving en het interaction design komt van de hand van Diederick Weijschede van DDRCK en de content die daarop aansluit is geschreven door Esther Mallant van De Wereld van Personeel.

De uitdaging

Social Brothers is ingeschakeld om het design en de teksten, door middel van techniek, tot leven te brengen. Dat houdt in: de technische bouw van de website, de integratie van de online trainingspakketten en het abonnementen- en facturatiebeheer. Vanwege de abonnementenstructuur van de pakketten van De Wereld van Personeel is het belangrijk dat dit systeem transparant is naar de gebruiker, maar ook gemakkelijk te beheren is.

de wereld van personeel website
website de wereld van personeel op laptop
De oplossing

Wij hebben het facturatie- en abonnementenbeheer laagdrempelig gemaakt door gebruik te maken van de API-koppeling tussen Autorespond en De Wereld van Personeel. Dat klinkt technisch, maar de implementatie van de koppeling zorgt er juist voor dat alle randzaken geautomatiseerd worden.

De leerprogramma’s van De Wereld van Personeel bestaan uit ongeveer negen stappen, waarbij elke stap waardevolle tools geeft over de inhoud van het programma. Denk aan filmpjes of PDF’s met uitleg. Ook is het mogelijk om progressie online bij te houden. Dat is wel zo helder voor De Wereld van Personeel als voor de gebruiker. Op deze manier wordt leren makkelijk en spraakmakend.

Het resultaat

Wij hebben een mooie combinatie weten te maken van content en techniek. Beide vullen elkaar aan, waar de eindgebruiker uiteindelijk van profiteert. Dankzij onze technische toevoegingen kan het team van De Wereld van Personeel zich volledig richten op het bieden van expertise en het doorontwikkelen van hun aanbod. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het resultaat.

logo de wereld van personeel

Ben jij op zoek naar technische toevoegingen die jouw website gebruiksvriendelijk maken, zonder beheersgemak te verliezen? Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Neem vrij blijvend contact met ons op.