Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

Met een Tikkie betalen bij SPAR University

Spar University houdt ook bij drukte snelle service door innovatieve app

SPAR University is de studentensupermarkt van Nederland met elf vestigingen op verschillende campussen. De supermarkt is anders dan andere supermarkten door hun formule die aansluit bij het studentenleven. Studenten kunnen hier snel een gezonde maaltijd of gezond tussendoortje scoren. De nadruk ligt op gezonde kant-en-klare producten die je kan kopen zonder in de rij te hoeven staan. Dit is de Grab & Go formule van SPAR University. Social Brothers ontwikkelde voor hen de SPAR University app.

Steven Ammerlaan, CEO Social Brothers: "Digitale innovatie in de retailbranche heeft lang stil gestaan. De SPAR University is er 'by far' een voorloper in."

De uitdaging: snelle service bij drukte

Op bepaalde momenten kan het erg druk zijn in de relatief kleine SPAR University supermarkten, bijvoorbeeld aan het begin en het einde van colleges of tijdens de lunchpauze. Door de kleine oppervlakte is geen mogelijkheid om het aantal kassa’s uit te breiden. Onze uitdaging was om voor SPAR University een manier te vinden waarop zij op dit soort drukke momenten rijen kunnen vermijden en vast kunnen blijven houden aan het principe van Grab & Co.

kassas
react native app ontwikkeling
Facts & figures
  • Stijging in één-op-één-communicatie met de doelgroep
  • Meer dan 50.000 downloads
  • Meer dan 1000 artikelen verkocht
  • Snelle service, ook bij drukte
  • Overzicht financiën via API-koppeling met Centric
De oplossing: betalen met een Tikkie

Onze oplossing is de SPAR University App. Deze app verstrekt niet alleen de verbinding tussen winkel en klant, maar kan ook in de winkel gebruikt worden als handscanner. De klant kan zo zelf de barcode van de producten scannen. Aan het einde van de winkelronde kan de student afrekenen via een Tikkie. Hierdoor is het aantal klanten dat tegelijkertijd kan afrekenen niet verbonden aan het aantal (zelfscan)kassa’s en kan de SPAR University ook bij grote drukte rijen vermijden. Zo houden studenten de snelle service die ze van SPAR University gewend zijn.

Het resultaat: vertrouwen én veiligheid

Het resultaat is een app gebouwd met React Native. Deze app geeft studenten de mogelijkheden om eten te scoren én de trein te halen. Door het ontbreken van fysieke (zelfscan)kassa’s straalt dit systeem vertrouwen uit naar de studenten en andere klanten van SPAR University. Ondertussen zorgen verschillende API-koppelingen ervoor dat SPAR University zicht houdt op de eigen financiën. De tikkies worden namelijk via een API gekoppeld aan Centric, het kassasysteem van SPAR. Ondertussen zorgt de koppeling met iBeacons ervoor dat hiervoor de juiste SPAR University locatie wordt gekozen. Dat is belangrijk op plekken waar meerdere SPAR University’s naast elkaar liggen, zoals in Utrecht. Het systeem is hierdoor de perfecte match tussen vertrouwen en betalingsveiligheid.

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!