Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

iTanks.eu

De uitdaging

Op de oude website van iTanks werden de identiteit en kernwaarden niet gecommuniceerd. Hierdoor kwam de organisatie niet volledig tot haar recht.

De oplossing

Social Brothers heeft voor iTanks een compleet nieuwe webomgeving gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid staat bij onze nieuw ontwikkelde website centraal. De nieuwe omgeving is responsive en daardoor op elk soort tablet, laptop of smartphone goed te bekijken. Een helderde indeling en duidelijke zoekfunctie zorgen ervoor dat het zoeken van contacten nog makkelijker gaat.

Social Brothers heeft naast de nieuwe website ook gezorgd voor social media integratie, waardoor iTanks nog meer opvalt voor (potentiële) klanten en geïnteresseerden.

Het resultaat

Als klant van iTanks kan je op deze manier nog sneller in contact komen met mensen en wordt netwerken steeds makkelijker. De nieuwe omgeving maakt het daarnaast mogelijk om gemakkelijker documenten toe te voegen. Sinds het online plaatsen van de nieuwe website is er een stijging in het aantal leden merkbaar. Op dit moment heeft iTanks bijna 1.000 leden.

website van itanks
website itanks op tablet

IXD

Het probleem

Het verhuren van werkplekken en ruimtes voor congressen behoort ook tot de dienste van iTanks. Het bedrijf beschikt over de iTanks Xperience: een multifunctionele en inspirerende ruimte op een unieke locatie met uitzicht op de Nieuwe Waterweg. Dit is een moderne en stoere ruimte, geschikt voor brainstormsessies, congressen en vergaderingen. Het prachtige gebouw met multifunctionele werkruimtes kan door bedrijven gehuurd worden voor bijvoorbeeld een vergadering of evenementen, zoals netwerkborrels. Ook ZZP’ers zijn welkom, zij kunnen hier op een unieke locatie een werkruimte huren.

De oplossing

Om de verhuur van deze professionele en unieke ruimtes meer onder de aandacht te brengen bij de doelgroep heeft Social Brothers een passende website gemaakt. Deze website is volledig gericht op het iTanks Xperience Dock en geeft overzichtelijk alle informatie over de soorten ruimtes, de verhuurmogelijkheden, foto’s en uiteraard contactgegevens weer.

Het resultaat

Met de komst van de websites zijn meer mensen op de hoogte gebracht van het iTanks Xperience Dock en de verhuurdiensten van iTanks.

iTanks events

Het probleem

iTanks organiseert regelmatig evenementen voor haar klanten en ook voor niet-leden. Echter was er geen duidelijk systeem voor het aanspreken van klanten en geïnteresseerden. Hierdoor verliep het bereiken en uitnodigen van de doelgroep niet optimaal.

De oplossing

Speciaal voor deze wens heeft Social Brothers een nieuw platform gecreëerd, specifiek gericht op de evenementen van het bedrijf. Deze website inclusief webshop staat in het teken van evenement registratie en is zo ingedeeld dat bezoekers gemakkelijk en snel inzichten hebben in alle iTanks evenementen. Dankzij een online verkoopsysteem is het aanschaffen van tickets niet alleen heel gemakkelijk, maar is het proces ook een stuk sneller. Klanten kunnen zelfs online de gewenste plekken kiezen en ontvangen direct een unieke code. Deze code wordt bij de ingang van het event gescand met speciaal ontwikkelde kaartscanners.

Het resultaat

Het uitnodigen van mensen gaat nu makkelijker dan ooit dankzij de integratie van MailChimp, waarmee nieuwsbrieven snel verzonden worden. Dit zorgt, in combinatie met de event website, voor een stijging in de naamsbekendheid van de iTanks events en het aantal deelnemers. Geïnteresseerden worden makkelijker bereikt en het gebruiksgemak voor het aanschaffen van tickets is vergroot.

app itanks op smartphone in hand
ipad website itanks haven

CRM tooling

Het probleem

Het contactbeheer van iTanks verliep niet optimaal, doordat er meerdere systemen en databases gebruikt werden. Dit verhinderde de gebruiksvriendelijkheid.

De oplossing

Social Brothers heeft het contactbeheer geoptimaliseerd door te werken met de app Insightly. Alle losse bestanden en databases zijn omgezet naar slechts één database bestaande uit alle contacten.

Het resultaat

Dankzij de app en de integratie van Google Apps en MailChimp is het contactbeheer voor iTanks makkelijker dan ooit. Alle gegevens en contacten staan nu netjes geordend en zijn voor medewerkers gemakkelijk terug te vinden, zelfs vanaf hun smartphone of tablet. Het gebruikersgemak is hierdoor vergroot en het contactbeheer is vanaf nu overal gemakkelijk en snel bij te houden.