Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Sinds 2007 is Icarius Wijnen toonaangevend in kwaliteit, originaliteit en service. Horeca en speciaalzaken vinden bij Icarius een ruim assortiment wijnen in verschillende prijsklassen. De oude website deed geen eer aan de diensten en producten van Icarius. Na gezamenlijke brainstormsessies, technische overleggen en ontwerptekeningen kwamen we tot een innovatieve en efficiënte website.

wijnvaten in wijnkelder
De uitdaging

Icarius Wijnen levert alleen business to business, maar ziet liever niet dat concurrenten wijn bestellen. Daarnaast bleek tijdens de samenwerking dat zowel Icarius als Social Brothers veel waarde hechten aan efficiëntie en duurzaamheid. Vooral bij de levering van bestellingen viel hier flink wat winst te behalen. Chauffeurs reden voor iedere bestelling naar het magazijn en haalde daar alleen de producten op die op dat moment besteld waren. Als er dezelfde dag een andere bestelling binnen kwam, werd er twee keer gereden. Dit resulteerde in onnodig veel kosten en uitstoot.

De aanpak

Om concurrentie buiten te sluiten, hebben we ingesteld dat de eigenaren van Icarius iedere aanmelding persoonlijk kunnen goedkeuren. Zo kunnen ze zelf beheren wie toegang tot de webshop heeft.

Eenmaal aangemeld verschijnen er prijzen en eventuele kortingen bij de producten. Deze verschillen per klant, zodat er heel gericht verkocht kan worden. De prijzen en kortingen zijn afhankelijk van het type klant en het bestelverleden van de klant.

Bij het afronden van de bestelling wordt er automatisch een vooraf opgegeven betaalmethode gehanteerd. Als de bestelling binnen is, kan de beheerder er alsnog voor kiezen om korting te geven op de bestelde producten. Zo wordt er actief meegedacht met de behoefte van de klant en wordt het aantrekkelijk gemaakt om (grotere) bestellingen bij Icarius te plaatsen.

Om efficiënter en duurzamer te werken, is er een systeem ontwikkelt waarbij alle orders aan het einde van de dag worden gecombineerd op basis van de locatie van de klant. Orders binnen een bepaalde zone worden door Icarius zelf geleverd en langere ritten worden uitbesteed. Er wordt nu niet meer per bestelling gereden, maar per besteldag. Dit alles gaat niet ten koste van de levertijd, omdat de bestellingen nog steeds dagelijks bezorgd worden.

website Icarius op imac
natuur landschap wijngaarden
Het resultaat

Op basis van de bestellingen bouwt de klant een bestelverleden op. Het aantal bestelde producten en de prijs hiervan staan in de persoonlijke, beveiligde omgeving van de website. Mochten er vragen zijn, kan de klant altijd op de button ‘direct contact opnemen’ klikken. Zo kan Icarius nóg meer service bieden.

Door onze no-nonsense aanpak en heldere samenwerking hebben we een mooie en functionele website voor Icarius Wijnen weten te realiseren. Inmiddels bevindt het proeflokaal zich ook in ons pand aan de Maliebaan. Zo kunnen Erik en Freerk altijd bij ons terecht voor vragen en wij bij hen voor… Proost!