Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

HUDS (Het Uren Declaratie Systeem)

Met HUDS kan elke werknemer de gewerkte uren per project registreren, kunnen projecttaken verdeeld worden en is in een overzicht te zien wie wat gedaan heeft en hoeveel tijd het heeft gekost. Niet om te controleren, maar wel om te optimaliseren. Ben je als projectleider aan het reizen? Geen probleem, HUDS werkt in de cloud en is dus overal te bereiken. Sla je alle werknemersgegevens op in aparte bestanden en moet je elke keer weer zoeken? Verzamel alle gegevens in HUDS zodat je een compleet overzicht hebt.

 

De voordelen:

  • Overal bereikbaar
  • Verschillende rollen voor gebruikers
  • Integratie met andere systemen
  • Mobiel te gebruiken
  • Overzicht van persoonsgegevens
huds op telefoon