Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

GezondheidsBon

De GezondheidsBon is een cadeaubon bedoeld om de gezonde manier van leven te ondersteunen. De Gezondheidsbon is inwisselbaar bij diverse complementaire gezondheidspartners die bij willen dragen een betere gezondheid voor iedereen in Nederland. De ontvanger kan vervolgens met de kaart diverse producten en/of arrangementen uitkiezen.

De uitdaging

De GezondheidsBon heeft Social Brothers benaderd om het ideale online platform te creëren, waarbij alle mogelijkheden op overzichtelijke wijze getoond worden. De combinatie van online en offline uitgiftepunten was hier een echte uitdaging. Je kunt de GezonheidsBon e-card namelijk in de webshop besteden, maar ook fysiek in winkels zelf. Een ander essentieel aspect was de gebruiksvriendelijkheid van de website evenals het makkelijk onderhouden ervan. Het bijhouden van de website moest zo makkelijk mogelijk zijn, zodat medewerkers zelf producten toe kunnen voegen en bestellingen kunnen volgen.

De oplossing

De door ons gecreëerde website, bestaande uit een platform inclusief webshop, is niet alleen heel overzichtelijk, maar ook makkelijk in gebruik. Er kan gemakkelijk iets aangepast worden aan de website, waardoor deze altijd up to date is. De integratie met externe partijen staat centraal, waarbij de link tussen verschillende Payment Service Providers (PSP’s) en de webshop mogelijk is gemaakt. Op het platform worden nu eigen producten en producten van externe partijen verkocht, wat zorgt voor een zeer breed assortiment.

gezondheidsbon website cadeaukaart
website van gezondheidsbon op laptop bekijken
Het resultaat

Wij hebben het ideale platform gecreëerd, waarbij producten en diensten die plezier en gezondheid met elkaar combineren op overzichtelijke wijze getoond worden. Dankzij een moderne en duidelijke lay-out is direct duidelijk wat de GezondheidsBon precies is en wat je er allemaal mee kunt doen. De bezoeker wordt direct geënthousiasmeerd en zal zo sneller overgaan tot het aanschaffen een fysieke giftcard of e-card.

Dankzij het gecreëerde platform met een breed assortiment is de GezondheidsBon aantrekkelijk zichtbaar voor de gehele doelgroep. Het platform trekt veel bezoekers en is daardoor ook interessant voor externe partijen. Veel bedrijven willen zich aansluiten bij het Gezondheidsbon platform, wat zorgt voor veel positieve naamsbekendheid en een stijging in het aantal partners en sponsoren.