Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

CB, voormalig het Centraal Boekhuis, is toonaangevend in de logistiek van producten in healthcare, boeken en mode. En omdat CB altijd bezig is met innovatie, is de organisatie een webshop startup begonnen gericht op de zorg. In opdracht van CB hebben wij de  webshop hiervoor gerealiseerd.

De uitdaging

Het bestellen van medische hulpmiddelen ging vooral offline. Het is immers een erg persoonlijk proces. CB heeft een manier bedacht om dit volledig te automatiseren. Hulpmiddelbezorgd.nl is een webshop voor medische hulpmiddelen. Vanuit het webplatform wordt een snelle, betrouwbare en discrete levering gegarandeerd voor zowel de cliënt, zorgverlener als de leverancier. De vraag was hoe we al deze groepen konden bedienen, zonder dat de informatie door elkaar heen zou lopen. Daarbij wordt er met zeer persoonlijke informatie gewerkt, dus de veiligheid van deze data staat voorop.

ahead with smart logistics
website hulpmiddel bezorgd.nl voorbeeld

De oplossing

Vervolgens gingen we aan de slag met het platform.  Er zijn drie verschillende online omgevingen gecreëerd waar bestellingen kunnen worden geplaatst. Zodra er een bestelling wordt geplaatst, krijgt CB hier een melding van en kan de order worden verwerkt. De bestelling, verwerking en levering gaat vanuit CB. De portal daar naartoe hebben wij duidelijk en visueel vormgegeven, zodat alle stappen correct doorlopen kunnen worden.

Om ervoor te zorgen dat de veiligheid van de persoonsgegevens zijn geborgen, hebben we ervoor gekozen om een te ontwikkelen op een omgeving die ISO 9001-, ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd is. Hierdoor blijft de data zoveel mogelijk in Nederland en is de kans op veiligheidsproblemen zo goed mogelijk verkleint.  Door onze flexibiliteit en ons innovatieve karakter kunnen wij relatief snel een product ontwikkelen wat in-house 6 maanden langer had geduurd.

Het resultaat
Waar het bestellen van medische hulpmiddelen voorheen offline gebeurde, wist CB dit hele proces online te ontwikkelen. Door voor alle doelgroepen een eigen omgeving te creëren, kan de informatie gedoseerd en gericht worden overgedragen. Er is een helder stappenplan opgesteld om het bestelproces zo laagdrempelig mogelijk te maken. Het bestellen van producten bij Hulpmiddelenbezorgd wordt hiermee aantrekkelijker gemaakt. Verder is het simpel mogelijk om herhaal bestellingen te plaatsen of om de bestelgeschiedenis in te zien.

Op de site zijn de contactgegevens overal duidelijk gecommuniceerd, zodat persoonlijke hulp altijd binnen handbereik is. Via Hulpmiddelenbezorgd.nl kunnen mensen op een laagdrempelige, veilige manier gebruik maken van medische hulpmiddelen. Want zorg moet altijd toegankelijk zijn.

tekening medisch werk

Wil jij meer informatie over hoe wij een heldere, toegankelijke en praktische website kunnen realiseren voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.