Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

header icon

Een oud systeem in een nieuw jasje

Op TeldersCommunity.nl, het politieke debatforum van de TeldersStichting, komen liberaal gedachtengoed en opinie samen. Ze worden met elkaar verbonden en delen kennis. Zowel op het forum als in de online mediatheek. Wij hebben dankzij een op maat gemaakt webplatform alle bestaande informatie omgezet in een nieuws system. En dat zonder dataverlies!

De uitdaging

Wij kregen de opdracht om het verouderde platform van TeldersCommunity te vernieuwen. Er werd een nieuw ontwerp aangeleverd en wij waren verantwoordelijk voor de achterkant van de website. Hierbij moest alle informatie worden omgezet. Profielen van gebruikers, hun connecties en berichtgeschiedenis diende behouden te worden. Ook de abonnementsvormen en de betalingsgegevens mochten niet verloren gaan.

systeem
systeem
De oplossing

Naast het omzetten van alle informatie, zonder dataverlies, zijn de functionaliteiten overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. Dit geldt voor zowel de eindgebruikers als voor de beheerders van de website. Wij hebben het nieuwe systeem van een PHP-platform omgezet in een WordPress-omgeving, omdat dit systeem uitstekend door de gebruiker zelf te onderhouden is. We zijn tijdens het proces erg zorgvuldig omgegaan met persoonsgegevens, betalingsgegevens en berichten. Deze hebben we apart opgeslagen en later weer in het nieuwe platform ingeladen. Toen alles was omgezet, kon TeldersCommunity weer gebruikt worden door de leden.

Het resultaat

Het nieuwe platform staat volledig in dienst van het doel van TeldersCommunity: een discussieplatform en mediabibliotheek. Alle berichten, reacties en mediabestanden zijn eenvoudig te raadplegen en worden overzichtelijk bewaard. Daarnaast is de website 100% responsive gemaakt. Dat betekent dat de site goed toegankelijk is op pc, tablet en smartphone. Maar ook het commerciële doel van TeldersComunnity is opgenomen in het nieuwe systeem. Zo krijgen bezoekers van de website na enkele minuten een pop-up met de vraag of ze lid willen worden. Het systeem is nu up-to-date en informatie is eenvoudiger te raadplegen. Zo kunnen gebruikers van TeldersCommunity op een beter manier met elkaar in contact komen en van gedachte wisselen.

Wilt u innovatie implementeren in een bestaand digitaal platform? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er alles over.