Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

DLT-markets: financieel platform met security-by-design

Professioneel en veilig portal voor cryptohandel

DLT Markets is onderdeel van Bank Frick, een Liechtensteinse privébank met ongeveer 1 miljard euro in beheer. De afkorting DLT staat voor Distributed Ledger Technology. DLT Markets handelt in cryptomunten, zoals bitcoins. Het is de eerste vorm van cryptovalutahandel waar een bank achterzit. Ze richten zich niet op consumenten, zoals de meeste cryptohandel, maar op institutionele beleggers en family offices.

De uitdaging: portal voor cryptohandel

DLT Markets heeft aan Social Brothers gevraagd om een portal te maken voor de handel in cryptovaluta. Dit platform hoort een professionele uitstraling te hebben en functies te bevatten die herkenbaar is voor de doelgroep van institutionele beleggers en family offices. Dit is een uitdaging omdat er geen vergelijkbare platformen zijn voor cryptohandel. Bestaande platformen zijn eerder gericht op consumenten en bieden niet voldoende functionaliteiten voor grotere beleggers.

De oplossing: professioneel financieel platform

Om een goed beeld te krijgen van het portal dat DLT Markets in gedachten heeft, is Social Brothers begonnen met paper prototyping. Hierbij tekenen medewerkers van verschillende afdelingen van DLT Markets hoe zij het portal voor zich zien. Op basis van deze informatie heeft Social Brothers een nieuw platform ontworpen. De uitstraling ervan is niet vergelijkbaar met de standaard cryptohandel, maar juist met de manier waarop op Wall Street aandelen worden aangeboden. Dit platform heeft echter meer dan de look en feel van een professioneel financieel platform. Het heeft ook functies de beurshandelaren herkennen, zoals het inzien van rapportages, het koppelen aan een bank en de mogelijkheid om meerdere klanten te beheren vanuit een account.

3 DLT markets
52
Het resultaat: veelzijdig en veilig portal

Dit portal is gekoppeld aan Nexus. Zij zorgen ervoor dat het geld dat je uitgeeft in het systeem bij de juiste exchange terecht komt. Dit kan doordat DLT Markets via API-koppelingen is gekoppeld aan verschillende exchanges. De exchange is als het ware de plek waar je de cryptovaluta koopt. Door de koppeling aan meerdere exchanges is het mogelijk via DLT Market zowel via bijvoorbeeld Litebit of Bitvavo cryptomunten te kopen. Dit maakt DLT market veelzijdiger dan een standaard cryptohandelportal. 

Via security-by-design hebben we ervoor gezorgd dat deze API-koppelingen uitermate veilig zijn. Vaak wordt er eerst een ontwerp gemaakt en wordt er achteraf gekeken naar hoe dit beveiligd kan worden. Bij security-by-design wordt er al vanaf het begin nagedacht over de veiligheid. Zo wordt er bij elke stap in het ontwerpproces al gekeken welke gegevens nodig zijn en hoe je die veilig opslaat. Zo ontstaat er niet alleen een veelzijdig, maar ook veilig portal.

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!