Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist, marketing avonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en website helden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Neem contact op

Waar we trots op zijn

Benieuwd waar wij eerder aan gewerkt hebben? Wij zijn ontzettend trots op onze breed georentieerde projecten en laten ze dan ook dolgraag zien. Van een luxe meubelfabrikant (LINTELOO) tot een netwerkorganisatie in de haven van Rotterdam (iTanks).
Ontdek onze opdrachtgevers én opdrachten hiernaast.

Neem contact op

header icon

Brooklyn Group

Brooklyn Group detacheert young professionals die zijn gespecialiseerd op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Daarnaast verstrekken zij tevens Wft-opleidingen en trainingen.

De uitdaging

Videomarketing heeft de afgelopen jaren een opmars gemaakt. Het helpt bedrijven hun look & feel nog persoonlijker over te brengen. Daarbij blijven visuele boodschappen beter bij dan tekstuele boodschappen.  Brooklyn Group schakelde Social Brothers in om hierop in te haken.

De aanpak

Visuele content doet het marketingtechnisch gezien altijd beter dan puur tekstuele content. Om deze reden is een kanaal als Instagram met foto’s populair geworden. Video is de volgende stap omdat de kijker meer interactie vertoont met video. Voor Brooklyn Group heeft Social Brothers in samenwerking met partner De Televisiefabriek een personeelsvideo gemaakt die ervoor zorgt dat nieuw talent en toekomstige opdrachtgevers kunnen proeven van de sfeer van de organisatie.

logo van brooklyn group
De oplossing: sprekende marketing

In videoboodschap vertellen verschillende mensen op een persoonlijke, authentieke manier over hun ervaring met Brooklyn Group.Als detacheerder is het belangrijk dat je aantrekkelijk bent voor talent en dat duidelijk is waarom opdrachtgevers bij jou moeten zijn. Deze videomarketing geeft organisaties de kans om zich op een persoonlijke manier te onderscheiden. In de video voor Brooklyn Group is duidelijk te zien dat de formele elementen naadloos aansluiten op de identiteit van het bedrijf: jong, persoonlijk en intelligent.